depilacja laserowa- opinie

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą maszynki a niestety depilator okropnie podrażnia mi skórę, to samo wosk :/ Czy depilacja laserowa jest dobrym wyborem? jakie są wasze opinie na ten temat? jak to wygląda, ile zabiegów jest koniecznych i czy faktycznie efekt jest długotrwały? Mam nadzieję, że podzielicie się swoimi opiniami i mi doradzicie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja ogólnie odradzam depilację laserową, lepszym wariantem jest zrobić sobie depilację pastą cukrową czy woskiem i pochodzić na epilfree. Efekt bardzo dobry, trwałość super a przeciwwskazań poza ciążą właściwie nie ma. Moim zdaniem dużo lepsza metoda depilacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raczej nie, a przynajmniej u mnie nic takiego nie wystąpiło. Ważne żeby dobrze się przygotować do takiego zabieg to i efekt będzie lepszy. Tutaj na stronce masz napisane co i jak: http://vectusgdynia.pl/kontakt/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy są jakieś konsekwencje tego typu depilacji?

W moim przypadku depilacja przebiegła bardzo sprawnie i naprawdę wszystko profesjonalnie, a wszystko w Gdyni super laserem Vectus :) Jakby ktoś chciał się umówić to mam tutaj numer: 58 506 65 94

Niestety u mnie depilacja laserowa pomogła, ale stosunkowo krótko. Za krótko w stosunku do tego co teoretycznie miałam mieć spokój od depilacji. Znów musiałam sięgać po wosk i kremy do depilacji. Ostatnio wpadł mi w rękę fajny produkt od Bielendy z serii Vanity, chyba soft touch. Wiem, że był z olejkiem różanym

Jasne!!! Ja właśnie jestem po dwóch zabiegach laserem Vectus (byłam w gabinecie na ul. Powstania Styczniowego 22/2a ) i serdecznie polecam - Panie wyrozumiałe, wszystko mi wytłumaczyły a zabieg nie bolał.

Są takie lasery ale ich cena przyprawia o zawrót głowy. 4 zabiegi na całe nogi to koszt 2550zł, jeśli natrafi się na promocje. Takie ceny są w Warszawie.

U mnie było odwrotnie. Po depilacji potliwość zmniejszyła się.

Ja się trochę boję, ale czytałam mnóstwo super opinii i artykułów (na przykład ten: https://www.vivus.pl/moje-finanse/jest-okazja-jest-pozyczka/5-lat-gladkiego-ciala-ile-to-kosztuje-metody-depilacji-i-ich-ceny/ i zaczynam się łamać :D

Dzięki za opinię! Myślę, że wybiorę się do nich :)

No ja też :) A w Gdyni jaki gabinet polecacie, oczywiście gabinet w którym wykonują tą depilację laserową?

Jeśli efekty są jeszcze po dwóch latach, to chyba też się zdecyduję :) Walczę z obawami od dawna, ale mam ich coraz mniej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy po 1 zabiegu na pachy widać jakieś efekty? Ile trzeba zabiegów by usunąć 100% włosków?

Niekoniecznie tylko ciemne - teraz jest taka technika, że na jaśniejsze i rude też lasery podziałają. Wiem, że salon Estela w Gdańsku ma w ofercie właśnie epilacje dla osób, które nie mają ciemnych włosów. A co do samego zabiegu - wielka ulga i wygoda, polecam każdemu.

To będzie dobra decyzja. Ja byłam na 4 zabiegach na strefach bikini dwa lata temu i efekt mi się utrzymuje cały czas. Tylko ,że depilacja laserowa jest idealna dla osób które mają ciemne włosy.

Teraz są lasery nowszej generacji, dają mniejsze poczucie na skórze...Ja miałam - troszkę piekło, ale jak widzę efekty to naprawdę warto.

Ja epilację wykonywałam w Centrum Zdrowej Skóry Damian. Borykałam się z dosyć sporym owłosieniem na rękach teraz wyglądają niesamowicie! Ani jednego włoska. Mogę w końcu ubierać bluzeczki na ramiączkach bez wstydu.

Dziękuję pięknie za opinie! Wiem, że depilacja laserowa to świetna sprawa. Depilowałam niedawno Vectusem nogi i okolice pach no i nie ma ani jednego włoska.

Skorzystałam z depilacji laserowej nóg w Laser Delux. https://www.laserdelux.pl/depilacja-laserowa Jestem bardzo zadowolona z rezultatów ponieważ faktycznie po 2 zabiegach już widzę bardzo dużą różnicę w odrastaniu włosków, mają tam laser light sheer czytałam, że jest najlepszy. Tylko zanim zdecydujecie się na zabieg przeczytajcie dokładnie o tym jakie są przeciwskazania do zabiegu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam! Pabianice salon Dwie Siostry na Matejki : Nie polecam, zostałam poparzona podczas depilacji laserowej. Rudowłosa pani, która przeprowadzała zabieg wyśmiała mnie gdy przyszłam pokazać jej oparzenia, stwierdziła nawet, że niepotrzebnie szłam z tym do lekarza (dermatologa) gdyż to samo zejdzie - niestety do dziś mam ślady, a minęło już pół roku. Zastanówcie się zanim się wybierzecie do tego gabinetu!

Inne tematy z forum

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (26 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...