dermatolog!!!!

Czy ktos mogłby polecic dobrego dermatologa w Gdańsku lub na terenie całego Trójmiasta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dermatolog!!!!

polecam przychodnię skórno-wenorologiczną w Gdańsku na Długiej, a szczególnie dr. Zarazińską. Telefon (0 58) 301-16-86
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam poradnię na Jaskółczej i dr Mielewczyk - stawia trafne diagnozy

Dr Ornowska - przychodnia Dąbrowa-Dąbrówka ul. Sojowa w Gdyni, przyjmuje też prywatnie w Orłowie

dzieki za informacje:)ostatnio mam małe problemy ze swoja buzia, wiecznie cos mi wychodzi a dermatolodzy do ktorych do tej pory bylam byli ok ale na krotka mete pomogaly mi ich leki:/ i jak tu sie nie załamac

Wszystkim odradzam dr Ornowska! Jej podejście do pacjenta pozostawia wiele do życzenia. Chyba, ze dostanie w łape, wtedy może jest milsza ale nie gwarantuje. Z całego serca odradzam.

Sokolowska-Wojdylo w Gdyni

tez zwiedzilam mase dermatologow, wmawiajacych mi ze kazdy wyprysk na skorze to tradzik, dzieki czemu faszerowlai mnie IZOTEkiem, po ktorym tylko sobie rozwalilam watrobe i utylam.

W efekcie okazalo sie ze mam wrastajacy meszek w twarzy i rpblemy z mieszkami a nie tradzikiem. Zadna masc na to nie pomaga, tylko silne kremy zluszczajaco-regenrujace ( tu polecam AVENE Triacneal - tez na tradzik i przeciwzmarszczkowy do codfziennego uzytku - na allegro 50zl na 3 mce) oraz kosmetyki z mocznikiem, czesto tez swietnie sie sprawdzaja przy tradziku. Oczywiscie co jakis czas kosmetyczka, peelingi enzymatyczne i ogolne dbanie o niezapychanie porow.

Wiecej mi pomogly kosmetyczki i ich uwagi niz dermatolodzy.

polecam dr Rudnika .ma prywatny gabinet w Gdyni w SEA towers. super lekarz - cięzko do niego sie dostać

Na pewno, w centrum na ulicy Jana Pawła przyjmuje dermatolog, dr Ewa Sierosławska. Faktem jest, ze nie jest to najbliżej centrum, ale naprawdę warto się tam wybrać. Bardzo przyjemna w obyciu lekarz.

Potwierdzam byłam. Bardzo, bardzo dobra lekarka.

Oczywiście mówię o dr Ewie Sierosławskiej :) Pozdrawiam serdecznie!

Inne tematy z forum

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......