deweloperzy gdansk
prawie mnie okradziono w spildzielni "tbs konkret" www.tbs.gda.pl na zakoniczynie. napalilismy sie na super mieszkanka 2-poziomowe. mielismy juz jechac zalatwiac formalnosci ale cos natchnelo mojego faceta aby wejsc na neta. DZIEKI BOGU!!! firma krzak naciaga juz od lat a nikt z tym nic nie robi. rozgoryczeni partycypanci placza na forum a ja sie im nie dziwie!
teraz zainteresowala mnie oferta firmy "domesta" www.domesta.com.pl czy ktokolwiek slyszal cos o tej firmie? jest strona ale wyglada na nieaktualna bo kto w tych czasach robi sobie przerwe w budowie na przeszlo rok... prosze o najszczersze opinie na temat tej firmy.
byc moze wy znalezliscie jakies przyjemne niedrogie mieszkanko w sprawdzonej firmie? gdansk i niedalekie okolice.
z gory dziekuje
ola
teraz zainteresowala mnie oferta firmy "domesta" www.domesta.com.pl czy ktokolwiek slyszal cos o tej firmie? jest strona ale wyglada na nieaktualna bo kto w tych czasach robi sobie przerwe w budowie na przeszlo rok... prosze o najszczersze opinie na temat tej firmy.
byc moze wy znalezliscie jakies przyjemne niedrogie mieszkanko w sprawdzonej firmie? gdansk i niedalekie okolice.
z gory dziekuje
ola