odgrzybianie klimatyzacji gdzie???

Temat dostępny też na forum: Ujeścisko
witam czy moze ktos polecic jakis dobry zaklad gdzie moge odgrzybic klime wlasnie kupilem auto i bylem w norauto zaplacilem 150 zł i zero efektu koles po zabiegu mowi mi ze moze trzeba bedzie powtorzyc 3 4 razy(o czym przed usluga nie bylo mowy) szukam jakiegos zakladu ktory zrobi to raz a porzadnie prosze o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: odgrzybianie klimatyzacji gdzie???

NA HYNKA 27 ROBIA REMONT SIE NAZWYA WARSZTAT TAM JEST I WULKANIZACJA JA ROBIELM I JESTEM ZADOWOLONY

po pierwsze najpierw zorientuj się czy masz i gdzie znajduję się filtr kabinowy inaczej przeciw- pyłkowy bo bez jego wymiany odgrzybianie niema sensu, masz dwa sposoby na przeprowadzenie tej "operacji" albo przez ozonowanie - co przeprowadza się urządzeniem zwanym jonanizatorem, lecz efekt jest mizerny i krótko trwały gdyrz zabija wszelkie rodniki i roztocza ale brzydki zapach może pozostać. Druga metoda i z własnego doświadczenia wiem że lepsza to użycie preparatu do odgrzybiania (jest ich pełno na rynku od śmierdzących spirytusem do takich które pozostawiają miły, odświeżający zapach np. cytrynowy) proste w użyciu i co najlepsze można to zrobić samemu

filtr zostal wymieniony amozesz spracyzowac jaki preparatmiales na mysli(taki co stawiasz go za tylnim siedzeniem i wlaczasz klime?) i jak jest orientacyjna cena

Inne tematy z forum

Uczciwy skup aut/komis - gdzie? (18 odpowiedzi)

Witam, chce sprzedać auto ale nie chcę na nim za wiele stracić.. Polecicie kogoś zaufanego kto...

gdzie naprawić auto po stłuczce? (18 odpowiedzi)

może polecicie jakiś warsztat?

Kanał albo najazd (32 odpowiedzi)

witam wie ktoś gdzie jeszcze w gdańsku można autem skorzystać z kanału lub najazdu? muszę...