dieta light

czy któraś z was stosowała? możecie sie podzielić doświadczeniami?
ja stosowałam juz dukana,montignaca ale juz mi sie znudziły te diety więc tym razem natknęłam sie na tą dietę kupiłam sobie zestaw koktali i zupy :)ciekawe jak dam rade 3 tygodnie żywić sie płynami :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dieta light

żadna mama jeszcze nie stosowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam dietę z niskim indeksem glikemicznym, daje fajne rezultaty na stałe i nie trzeba specjalnie cudować. Żona schudła 15 kg w 6 miesięcy. A z tymi cudami typu light to bym uważał, bo producenci wcisną byle g..
aby tylko sprzedać, a skutki mogą być opłakane. Najgorszą trucizną w we wszystkich produktach typu light jest ASPARTAM. Polecam pogrzebać w necie na ten temat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

zawsze mnie fascynowlai ludzie stosujacy diete za dieta, co po diecie jak pomiedzy wrcaja stare nawyki?

Dwa po porodzie czesto sie ma podwyzszona prolaktyne i poki sie jej nie zbije zadna dieta nie pomoze. Zaczyna nam sie powoli generowac nowa grupa spoleczna - dietetyczne tipsiary - taka egzaltacja dietami...

Zmiana nawykow zywieniowych i sport - jedyna droga.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ortopeda luxmed gdańsk (12 odpowiedzi)

Witam! Ma ktoś doświadczenie z którymś z ortopedów w luxmedzie najlepiej w Gdańsku? Z tego co...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (122 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...