dietetyk

znacie jakiegoś dobrego dietetyka,ktory pomoże skutecznie przejść kuracje odchudzającą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dietetyk

Sama dieta to nie wszystko. Jeśli chcesz, to mogę Ci coś polecić gdzie wyjaśnią pewne mechanizmy powodujące nadwagę, oraz zaproponują odpowiednią metodę zrzucenia kilku kilo. Prezentacja i pomiary za darmo i nic nie musisz. Mogę podesłać wyniki o efektach( szt. 2 - 2 różne osoby).

a co to takiego możesz polecić mechanik?
napisz na ogolnym to może i inne osoby skorzystaja...........
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://chomikuj.pl/grzema69/zachomikowane/Zdrowie - można podejrzeć wyniki
2 pierwsze od góry. Ten program nie ma nic wspólnego z innymi plikami.

Hej!

Z całego serca polecam gabinet dr Tamary Uryniuk. Na początku jest wykonywane badanie kropli krwi pod mikroskopem gdzie widać jakie mamy obciążenia organizmu. Do tego jest konsultacja i układana dieta! Ja zrobiłam też test na alergie pokarmowe i wiem,że nie mogę jeść glutenu i mleka. Przez to cały czas miałam problemy skórne i problemy z nadwagą bo jadłam rzeczy, które mi nie służyły! Teraz chudnę bez specjalnych rygorów, po prostu nie jem produktów, które mi szkodzą. Uważam, że to jedyny i najlepszy sposób, żeby dowiedzieć się jaka dieta jest dla nas. Nie wyobrażam sobie jak niektórzy dietetycy układają diety bez żadnych badań. Przecież jedzenie jest naszym głównym paliwem i od niego zależy też czy jesteśmy zdrowi czy nie!
Kontakt do Pani dr: http://www.remedical.pl

Pozdrawiam Ciebie ciepło i życzę powodzenia w odchudzaniu! To może być proste :)

Inne tematy z forum

Szybko dochodzę co robić? (3 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...

Nudny seks w długim związku (6 odpowiedzi)

Witam serdecznie, Jestem w związku w ktorym od poczatku seks był wspaniały. Czułam, że bardzo go...

Poprawa libido (5 odpowiedzi)

Czy macie może jakieś pomysły na poprawę swojego libido? Biorę tabletki antykoncepcyjne i mam...