dino bojano

masakra atmosfera w tym sklepie jest tragiczna otwarta 1 kasa kolejka 7 osób trudno zdarza się ale najbardziej irytuje mnie Pani zastepca kierownika jest nie miła Dla klientów i wygląda jakby tam była za karę. Byłem tam 1 -szy i ostatni raz taka moja opinia pozdawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 28

Re: dino bojano

Ja byłam i były 2 klasy otwarte. Panie/panowie miła obsługa. Na mięsnym również. Czysto i miło. Polecam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

JA byłam w tym sklepie 3 raZy i 2 kasy były otwarte.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ty pracujesz w lewiatanie czy u Jacka???
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5

"Masakra atmosfera" :D
To recenzja klubu nocnego?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

A mi sie tam bardzo podoba. Zaopatrzenie dobre, z obslugą nie muszę się przyjaźnić, choć nic złego nie mogę powiedzieć. Atmosfera do robienia zakupow jest ok, czysto i przejrzyście, fajne wózki sklepowe dla dzieci.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od kiedy jest dino porzucilam Biedronke . Cenie sobie porzadek , spokoj i mila atmosfere.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam tam dwa razy, poziom obsługi wysoki, towar staranie wyłzony, czysto i przestrzennie. Kultura! Sukcesów!.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam miło i przyjemnie bez krzyków personelu ład, porządek Biedra to klimat poprzedniej epoki
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

potwierdzam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szału nie ma, żeby wygłaszać peany, ale przynajmniej można bezproblemowo zrobić zakupy. W innym markecie nie da się już palca wcisnąć. W miarę zaopatrzony, obsługa neutralna (nie zachwyca, ale złego słowa tez nie powiem) robi co ma robić, czysto, porządek, choć dział warzyw i owoców zasługiwałby na troszkę więcej uwagi. Niestety to pięta achillesowa wszystkich sklepów w naszej miejscowości.
A nawet jak się trafi, że trzeba postać przy kasie przysłowiowe 5 minut dłużej (pewnie od wielkiego dzwonu), to też korona nikomu z głowy nie spadnie. W końcu tam też ludzie pracują.
Oby nie było gorzej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzisiaj na mojej liście zakupów pojawiło się kilka nietypowych produktów: kawior, szafran, truskawki, przyprawa do grillowania warzyw + sporo typowych. Uderzyłem najpierw do biedronki: niczego z tego nie znalazłem, musiałem się przeciskać przez jakieś zapory postawione na środku dzicz w sklepie problemy ze znalezieniem nawet typowych rzeczy, te same rodzaje produktów w rożnych miejscach sklepu. Mięsa i ryby przetrzebione i głównie tylko doprawione śmieci na grilla. Kierownictwo tej Biedionki ma chyba problem ze zrozumieniem potrzeb mieszkańców, np: za każdym razem muszę przekopywać się przez miliony butelek pepsi zero żeby znaleźć niczym nie skażone niebieskie pepsi bez cytryny, aspartanu i dodatków smakowych - bardzo często bez sukcesu - są same pepsi zero. Uderzam więc do Dino - z nietypowych znalazłem tylko truskawki - banany taniej niż w biedronce, mięso i sery mogę wybrać jak sobie chcę a nie tylko zafoliowane, mały ruch i niewielka kolejka do kasy - super. Idę do Lewiatana: dostałem wszystkie nietypowy i to w dużym wyborze. Pomidory za 2 zł, wrzuciłem jeszcze do koszyka kilka ciekawych artykułów w dobrych cenach, mięsa i serów nie oglądałem bo dostałem co chciałem w Dinie, kolejka większa niż w Dinie ale znacznie mniejsza niż w Biedronce. Generalnie chyba oleję biedronkę i zacznę korzystać tylko z Dina i Lewiatana chociaż niektóre ceny są wyższe nawet niż w MaxXavier w Chwasczynie, Przydałaby się jakaś lokalna porównywarka cen Biedronka, Lidl, Dino, Lewiatan, MaxXavier bo niestety codziennie zmieniają te ceny: jednego dnia masło w Biedronce za 24zł/kg a kolejnego już za 32zł/kg
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dawno pisałem ze biedronka to porażka Niewiele jest tej sieci placówek które mozna porównać do Lidla Lewiatana Dina i innych
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Biedronka to Portugalia , Lidl to Niemcy i od razu widać różnice
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

sklep jak sklep, tu ludzie robią zakupy i tam robią zakupy, co za różnica
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fakt, szcześliwie jest konkurencja i mamy wybór
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dino ma aspiracje żeby być delikatesami, a biedronka to discount, w związku z czym w tej ostatniej są niskie ceny, a co za tym idzie znacznie więcej klientów no i niestety często pracownicy nie nadążają z wykładaniem towaru i sprzątaniem. Kawior czy przyprawy do grilowania warzyw...ok ale ktoś inny będzie chciał zielony pieprz w zalewie i oliwę truflową... a obroty w discountach robi się na masówce i po prostu trzeba udać się gdzie indziej. Sklepów w Bojanie nie brakuje, chociaż i tak nie wszystko da się kupić. Ale jak widać na załączonym obrazku, każdy ma dostęp do internetu i swoje wyrafinowane potrzeby może zamówić tą drogą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Robiłam dziś zakupy w sklepie Dino i zauważyłam, że kasjer nie wydaje paragonów. Czy to normalne?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Rownież Robilam dzis zakupy w Dino i kasjer włożył mi paragon do torby z zakupami abym nie zapomniała go zabrać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo proszę,służę pomocą :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba było go wtedy poprosić żeby wydał.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Lidlu po prostu potrafią sobie dorabiać. Jak ktoś robi większe zakupy to trzeba uważać, kupiłam 1kg ziemniaków a pani mi skasowała 15kg, teściowa kupiła 8 bułek a na rachunku było 80!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

A mi Dino jak najbardziej przypadło do gustu ceny nie wyższe niz w biedronce i przynajmniej nie muszę się uściskać w tabunie ludzi Obsluga normalna jak w każdym sklepie owoce na pewno lepszej jakości niż w biedronce tak więc z biedronki już zrezygnowałam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

popieram opinię, Dino sklep w którym przyjemniej robi się zakupy. Ceny porównywalne z personelem można się porozumieć, przejść swobodnie między regałami, czysto i nie ma krzykliwego nawoływania personelu
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

W dino każdy chodzi z miną jakby za karę tam był. Chodzi o pracowników. Kierownik traaagedia. Nie ogarnięty.... Nie polecam tam pracowac ponieważ warunki są śmieszne.... Co z tego że tam spokój jest skoro warunki jakie oferują to tragedia.... Najniższa krajowa przy reklamach o atrakcyjnych zarobkach. No śmiechu warte.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

A Twoja opinia dotyczy obsługi, warunków pracy zaopatrzenia. Osobiście lubię robic tam zakupy, bardziej od sąsiedniego dyskontu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tam wole dino od biedry. W biedrze na kasie niektóre Panie to też mają problem z ogarem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uwaaagaa! Sprzedaja przeterminowane produkty! Syn kupił mi z dino toffifee który termin ważności miał do 1.04.2019. Czyli od kwietnia nie przeglądali towaru? Tragedia. Uważajcie na towar. Nie żebym była za biedronka ale tam chociaż przy kasie nie sprzedadzą przeteminowanej żywności ale za to warunki i syf w lodówkach nie ziemski. śmieszne zeby jeszcze ten produkt był wystawiony na dzień matki na środku sklepu z datą ważności do 1.04. 2019 gdzie mamy zaraz czerwiec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

I dodam że to nie pierwszy produkt już kiedyś ja sama kupiłam tam inne rzeczy przeterminowane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

To patrzcie do kiedy jest termin. Ale to wina kupujących. Każdy sprytny, a kupię produkt z tyłu bo ma dłuższą datę ważności to się nie dziwcie że takie sytuacje są. Ciekawe kto z was chciałbym przeglądać tysiące produktów codziennie czy czasem się nie skończyła ważność. A po kolejne to że koniec daty ważności nie oznacza że się człowiek otruje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Noo tak bo dzieci zwracają uwagę na termin ważności.... Powtarzam syn mi kupił. Ale widzę że Panu/Pani nie robi różnicy czy produkt przeteminowany czy nie. A według mnie może się zdarzyć raz czy dwa. Przecież człowiek nie jest w stanie wszystkiego zauważyć. Ale to jest co chwile. A przecież od każdego oczekuje się wypełniania swoich obowiązków dobrze. Albo chociaż niech na kasie też wprowadza taki myk że przeteminowanych rzeczy nie sprzedadzą. A potem dzieci brzuchy bolą ciekawe dlaczego....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Kanalizacja (5 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Quadowiec (3 odpowiedzi)

Dzien dobry. Czy ktos kojarzy osobe, ktora wczoraj po godzine 22 wjechala quadem na ulice Mila?...