Re: dlaczego debilom nie wystarczy strzelanie w sylwestra
Absolutnie się z Wami nie zgadzam, co to znaczy mają cały 31.12 na fajerwerki, stragany otwierają się tydzień wcześniej, wszędzie reklamy i zachęty, ale dzieciaki mają czas tylko 31 bo potem ważniejsze są zwierzęta ? Dla mnie ważniejsze są dzieci, jeżeli trzymacie nie wiadomo jaki zwierzyniec w domu to się dostosujcie ! Albo wyprowadźcie tam gdzie nie ma ludzi to nikt nie będzie strzelał. Tylko mi nie mówcie że nie szanuję zwierząt bo tak nie jest, ale dla mnie granica między samopoczuciem zwierząt, a dzieci jest trochę w innym miejscu. Jeżeli jak piszesz nie obchodzi Cię wrażliwość dzieci to z takim żenującym argumentem nie będę dyskutował. Że przeszkadza starszym ludziom to też naciągane, ja i moi sąsiedzi mamy po około 50 - 70 lat i nam to nie przeszkadza, a nawet przeciwnie. Mojej matce też nie przeszkadza bo biedaczka już nie słyszy. A dzieci w Bojanie mają tak mało atrakcji, że postrzelanie z tych petard zamiast 1 dnia w roku 3 dni to żadna przesada. A już na pewno nie powód do nazywania ich debilami.
3
13