dlaczego kobiety bawia sie facetami,uczuciami...

dlaczegooo????????????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dlaczego kobiety bawia sie facetami,uczuciami...

a faceci to nie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

może biorą od was przykład ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź jest prosta... bo sobie na to pozwalacie :( tak samo my kobiety pozwalamy sobie na to, że faceci nas wykorzystują ... idealizujemy sobie relację i nie patrzymy na czyny osoby tylko na to co mówi. Klapki z oczu spadają jak już boli...

Nie znam dokładnie Twojej sytuacji Kriss, ale zdarzają się przypadki, że kobieta jest zainteresowana daną osobą i angażuje się, poświęca swój czas, emocje itd. Po jakimś czasie zauważa, że to jednak nie to. Wtedy uważam, że nie można mieć pretensji do takiej osoby bo tak w życiu bywa, że czasami pasujemy do kogoś czasami nie.
Mój kolega zawsze mówi, że w miłości i na wojnie nie ma zasad, wiec odnosząc się do tego powiedzonka, i na wojnie i w miłości są ranni. Każde doświadczenie uczy, później jesteśmy bardziej ostrożni, żeby znów nie dostać kulką :P

Mężczyźni muszą czuć się potrzebni i często przez to jesteście wykorzystywani przez tzw. "harpie", które mają Was jako chłopaków na posyłki, Wy liczycie na coś więcej a później taka kobieta odchodzi z jakimś facetem, który nie robił dla niej tyle co Wy, ale mniej mu zależy. Wiem, ze to skomplikowane, ale ludzie z zasady są dziwni. :)))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba masz racje........tylko ze to wszystko tak boli!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kriss pewnie, że boli... jak byś dostał kulką też by bolało :) ale za to, ktoś kto już raz pocierpi jest bogatszy o doświadczenia.
Na drugi raz nie wyjdziesz na środek jako żywy cel, tylko ostrożnie będziesz podchodził do osoby, zajdziesz ją od tyłu i po bitwie hehe :)
sorki, że zapędziłam się z tą historyjką
Chodzi mi o to, że teraz po tym doświadczeniu pomyśleć co zrobić, żeby się uchronić "każdą porażkę obrócić w sukces" :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

popieprzone to wszystko.......

Dlatego, ze taka kobieta (czy facet) nie ma szacunku do siebie i własnych uczuć... JAK więc miałaby (miałby) uszanować drugiego człowieka... (???)
To straszne "bawić się kimś".
Z drugiej strony ludzie rzadko chcą znać prawdę. Utożsamiają miłość i dbałość ze słodzeniem i przytakiwaniem. Spróbuj być szczerą/ym, rzuć prawdę w oczy, szczerze i chciej być sobą.... Przekonasz się kto jest kim i kto przy Tobie wytrwa.
Nic Ci nie będzie, przeżyjesz "zawód" i wyciągniesz wnioski.
Latami "po palcu w d...ę właziłam" jednemu dziadkowi, cierpliwie i ze zrozumieniem. Każdemu trzeba dać szansę i czas. Bez żalu wspominam tę "nieznajomość" więc uszy do góry :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to samo można napisać o facetach, kobiety traktują jak przedmiot, próba testu i następna. zabawa.

Takie życie trzeba wyzbyć sie uczuć sama nie wiem jak ale próbuje .Ja zakochałam sie w osobie która traktowała mnie jak przedmiot (służyłam mu do sexu) trwało to ponad rok nie chciałam nic do niego poczuć ale stało sie teraz ponoszę pokutę . Zdaje sobie sprawę ze ze to moja wina ze na to pozwalam ale z miłości czasami rożne głupstwa sie robi .
Nie wiem kiedy rany sie zagoją ale muszę z tym zyc, smutne ale prawdziwe :((((((((( pozdrawiam

Inne tematy z forum

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (476 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?