dlaczego w Bojanie tak śmierdzi wieczorami?

czy tez to czujecie, czy tylko moja okolica?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: dlaczego w Bojanie tak śmierdzi wieczorami?

Zaczyna się palenie śmieciami? W jakiej okolicy tak śmierdzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolo szkoly pala smieci codziennie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie tylko tam na glownej ulicy bojana pala czyms ze smierdzi okropnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mandacik 500- się należy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chyba jedno zero za mało 5000 sie należy. Sezon grzewczy tyle kosztuje. Nauczy się jeden d**il z drugim. Albo rok pracy spolecznej i wszyscy zobaczą trucicieli jak z kosiarka będę zapierniczać!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgłaszać ile się da ,dodatkowo proponuję robić zdjacia z datą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

elita bojańska robi zapory dymne przed falą uchodźców z miast, hehe co nie panie, kiedyś to były czasy, można było całą oponę z traktora wepchać do pieca a tera miastowi zaraz morde drą i dzwonią po milicje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Niestety uroki starszego pokolenia co to zawsze smieci palilo i jeszcze dobre pare lat nic sie nie zmieni w tej materii, a zgloszenie tez nic nie da bo tempo reakcji sluzb jest dramatyczne, znikome. Ja tego nie rozumiem, smieci mozna bez ograniczen oddawac, to czemu sobie obklejac pluca plastikami i innymi chemikaliami? Ja sobie tego nie zycze zeby moje dzieci byly trute jakimis swinstwami, a jak ktos ma zyczenie to ten kto pali smieci niech sobie nawet wdycha klej w swoich cztrech scianach, ale mi nie musi takich przyjemnosci czynic!!!!! Tez tego nie nawidze i traktuje jako nahwiekszy minus tej okolicy!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Największe dla człowieka dobra to rozum i zdrowie. Ani jedno, ani drugie nie ma wartości u rządzących, to czego wymagać od reszty? Dla każdej społeczności ważna jest sprawna administracja i przestrzeganie zasad prawa. Kiedy to będzie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Śmierdzi wieczorami, bo ludzie po pracy do domów wracają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Ferma drobiu (24 odpowiedzi)

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach...

Smieci (16 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...