do Wojtka (LISTA)

Drogi Wojtku!
Przypominam, że tydzień temu napisałeś: "do piatku 11.04. pojawia sie na stronie informacje o przyjetych zgloszeniach. polecam uwadze :)
znizki beda rozsylane od poniedzialku 14.04 :)". Dziś 14, a na stronie cisza.
Niedotrzymywanie ustalonych przez siebie terminów stało się niestety brzydką tradycją zespołu organizacyjnego Harpagana. Powtarzam to do znudzenia i jak na razie bez skutku: jeśli nie masz pewności, czy dotrzymasz słowa, nie obiecuj. Nie każdy ma, tak jak ja, możliwość zerknięcia na stronę w ciągu kilkunastu saekund. Szanujcie czas i pieniądze tych, dla których sprawdzenie swojej obecności na liście to wycieczka do kawiarenki internetowej lub blokowanie linii telefonicznej TP i kilkuminutowe oczekiwanie na otwarcie się strony. Większość uczestników jest spoza Trójmiasta i jedyną bazą informacyjną jest dla nich internet.
Traktujmy się poważnie. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do Wojtka (LISTA)

Spx lista jest dotępna.. nareszcie :)
http://www.harpagan.gda.pl/h/25/lista_zgl_13042003.html

Reakcja prawie natychmiastowa. Ciekawe tylko dlaczego nie ma mnie na liście startowej. Zgłoszenie wysłałem natychmiast po ogłoszeniu komunikatu startowego. Może za wcześnie???

Mnie też nie ma. A jak się zgłaszałeś? Bo ja mailowo, 1 kwietnia. Chyba że ktoś uznał moje zgłoszenie za dowcip...
:)

Ja listem poleconym. Potwierdzenie, jakby co, mam. Twoja absencja na liście trochę mnie zaskoczyła. Już myślałem, że po Pucku...
Ale coś mi świta. Może Ci, co najbardziej pyszczyli na forum, za karę zostaną umieszczeni na samym końcu listy startowej. A szkoda, bo wiosną miałem prześliczną dwójeczkę.

Dotyczy to piechurów, ja jak pyszczący rowerzysta mimo to jestem na liście.

A mnie tez nie ma na liscie.Moich 2 kumpli takze!!!
Co sie stalo???

Ty już na liście jesteś. To dobry znak, bo myślałem już, że do rajdu nie dopuszczono łysych :). Po informacji od kol. Wojtka pozostaje mi cierpliwie czekać na przydział numeru. Zgłaszałem się wcześniej od Ciebie, więc powinni mi przydzielić nieobsadzoną jak dotąd jedynkę :))).

Numer 1 to pewnie zostanie zlicytowany ;-)
Tak jak urząd prezydenta Łodzi na jeden dzień czy jakos tak...

Podobno z nr 1 pojedzie Urban.