do bani ...

nie polecam dennego zakładu, miejsca w którym można podnieść sobie ciśnienie!!! co prawda byłam w SUN parę razy ale na solarium (każdemu korzystającemu z ich lamp polecam samemu jeszcze raz umyć łóżko bo nie raz widziałam zacieki po środku czyszczącym? po czyimś pocie?). zawiodłam się na p. NATALII ...kosmetyczce? Mam pretensje do jej podejścia do klienta, w ogóle nie mogłam się z nią dogadać. Chciałam żeby ładnie mi zrobiła paznokcie. Mówiłam jej czego oczekuje i pytałam się jej czy temu podoła. Z gry machem na twarzy kiwała głową że tak. no i niestety ta dziewczyna nie umie nawet poprawnie wyciąć skórek ;/ pomalowała paznokieć lakierem i zaraz chciała robić "paseczki" (nie czekając aż poprzedni nałożony lakier wyschnie) - efekt - rozmazała całość a na pędzelku zrobił się "glut" a ona nic! TRAGEDIA!!! powiedziałam jej że nie podoba mi się jej praca i że jestem zawiedziona. Bo też jak się umawiałam na wizytę to pani umawiająca też zapewniała mnie że NATALIA pomaluje mi paznokcie. podziękowałam jej i stwierdziłam że sama to lepiej zrobię. Skończyło się to zapłatą za coś czego nie uzyskałam. skasowali mnie za cały
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wierzę ...

chodzę tam od bardzo dawna ... Pani Natalia była tylko zastępstwem za Panią Karolinę naprawdę serdecznie polecam .. tak to już jest gdy kota nie ma ... wiadomo ale nigdy mi się tam nic takiego nie przytrafiło jestem bardzo zadowolona Pani Karolina to świetny fachowiec polacam SUN!!!!! 559 21 91
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0