do pola28

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
pola mam pare pytan apropo twojej sukienki.
co z trenem czy jest on podpinany i jaki jest dlugi i czy ta sukienke mozna kupic w kolorze bialym?

pozdrowionka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do pola28

tren zrobili podpinany z tylu,nie wiem jak jest dlugi.okolo 1-1,5 m nie mam pojecia.i rowniez nie umiem ci odpowiedziec czy jest dostepna w kolorze bialym:(zadzwon do salonu i dowiedz sie.wiem napewno ze dlugo sie czeka okolo 3-4 mcy

dzieki

nie ma za co bo nie bardzo ci pomoglam:(
pozdrawiam
aha a moge zapytac czy chcesz rowniej taka kupic?bo jest cudna:)

no strasznie mi sie ona podoba ale chcialabym miec suknie biala ze wzgledu na mame takze napewno bede dzwonic do salonu. A ty zamawialas w krakowie czy w wawie?

w bialymstoku:)
maja najtaniej.a kiedy masz slub?no i musisz sie liczyc z podroza na poprawki.ja bylam ja mierzyc bo akurat byla w salonie 36 ale musieli mi ja zmniejszyc do 34,tylko jakos pani to nie wyszlo i musze znow przerabiac ale w trojmiescie,wlasnie szukam krawcowej.natomiast oni zwroca mi koszta tej przerobki

ja mam we wrzesniu, myslalm jeszcze zeby sprobowac w elblagu bo tam tez jest salon st. patrick a elblag jest najblizej

jest,jest.ja obdzwonilam wszystkie w polsce ale tylko bialystok mial ja w salonie do przymierzenia a w innych musisz zamawiac w ciemno.jesli chcesz ja zaobaczyc to mozesz wpasc do mnie w przyszlym tyg.tylko w trojmiescie jestem do konca mca,pozniej mieszkamy w wawie
wiem z ebialymstoku mieli rozm 38 jeszcze w salonie ale nie wiem czy maja jeszcze.
i roznica w cenie miedzy innymi salonami a bialymstoku jest duza.okolo 500-700 zl

kurcze, bardzo chetnie bym ja zobaczyla u ciebie powiedz tylko kiedy i gdzie to sie zjawie

wyslalam maila

dzieki, pogadamy juz mailami

ok tylko ja juz spadam bo musze wstac o 5:(jutro bede dopiero wieczorem w necie bo wyjezdzam na caly dzien.pisz ja odpowiem jutro wieczorem
pozdrawiam