do pracownik uck/cmi

dr Alicja jest nieobecna do końca roku (szkolenie?) a później nie wiadomo czy będzie pracować w wco a do dr Matuszewskiego nie ma rejestracji. Czy można prosić jeszcze jakaś podpowiedź?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do pracownik uck/cmi

z tego co wiem, dr Alicja wczoraj od 16 przyjmowala w WCO, i przyjmuje ale czasami raz, a czasami dwa razy w miesiącu. niektóre tygodnie ma zablokowane. Wczoraj popoludniu bylam w WCO- sama chcialam sie umowic na początek grudnia, ale Pani dr ma juz komplet na 6 grudnia.
i nie jest to jakiekolwiek szkolenie :)

dr Alicja od 30 listopada przyjmuje znowu w poradni w Pucku- tak wiem daleko- ale czasami warto :)
dr Matuszewski - w poradni urologicznej UCK.

dr Artur Ruciński- w przychodni Południe na Jeleniogórskiej- terminy dosyć krótkie- korzystalam z tej poradni.
Pozdrawiam.

Daj znac co zalatwilas :)

do dr rucińskiego rejestracja na XII od 5.11 więc pewnie poczekam choć już zastanawiam się czy nie iść prywatnie ale już tych "prywatnych' trochę miałam.
A może podam pryw.maila?

ok,podaj maila,nie ma problemu. dr matuszewski przyjmuje w uck, w nowej akademii,w klinice urologii mozesz go zastac. jestem pacjentka urologow, mnie prowadzi dr klejnotowska i dr matuszewski wlasnie.:-) i jestem bardzo zadowolona:-)

Jezeli bardzo Ci zalezy na wizycie to polecam wycieczkę do Pucka- do dr . Klejnotowskiej :)
Jeszcze zalezy na co chorujesz, bo np. ja jestem prowadzona zarówno przez urologów jak i nefrologów.
Lezalam kilka razy w oddziale nefrologii Akademii Medycznej, a za niedługo poleze w oddziale urologii AMG.

Powiem Ci tyle, ze Akademia ma najlepszych lekarzy- urologów i nefrologów.

Pozdrawiam :)

no więc dziś jeszcze walczyłam o rejestrację z NFZ ale to utopia uck-na luty, więc odpada. Pójdę do matuszewskiego prywatnie. A co mi dolega no właśnie tego nie mogą mi zdjagnozować lekarze (chirurg,gastrolog,ginekolog) pozostał jeszcze urolog ponieważ jest "cień" podejrzenia, że może być to coś od nerki.
No więc zobaczymy i tak pomyślałam, że strasznie trudna jest droga chorego w tym kraju.
Dzięki za wszelkie wskazania. Jakbym potrzebowała podpowiedzi będę się odzywać.
Ciekawe co z moim adr.mailowym gdzie przepadł? usuniety?
pozdrawiam i życzę zdrowia

dr matuszewski przyjmuje we wrzeszczu,chyba na ul.chrzanowskiego,lub w pruszczu gdanskim. osobiscie jak dla mnie droga chorego w tym kraju nie jest trudna, to zalezy na co jestes chora. a jak wlasnie jest tak jak u ciebie to sie dluzej czeka,ale to oczywiste,ze zalezy od choroby i stanu pacjenta. pozdrawiam

Ten nieudacznik niech wcale nie pojawia się bo czyni cuda!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?