do %^^%$# w Dacii

widze ze ktos jednak nie zna przepisow, ty #$$T$@$# w dacii logan GWE przecinajacy dzis o 8:15 majora bojana od ul warszawskiej, powinienes ustapic pierwszenstwa :) centymetry brakowaly do wypadku, czy naprawde musi sie zdarzyc tragedia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli jechał Majora Bojana w stronę wiczlina to ulicy warszawskiej nie musi ustąpić pierwszeństwa ponieważ warszawska jest ulicą nie utwardzoną a mjr. bojana tak. Jeżeli by jechał od wiczlina to musi ustąpić ul. Kruszyńskiego która jest też utwardzona. Przepisy o tym mówią dokładnie. Poza tym już mieszkańcy o tym pisali na tym forum jakiś czas temu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

napisałem - przecinał mjr bojana, wiec nie jechal nią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja rowniez o tym pisalem w innym watku ale ktos mi chcial wmowic ze na warszawskiej jest wysypane kruszywo I sa na to dokumenty w gminie - o zgrozo - I warszawska jest tym samym utwardzona.... brak znajomosci przepisow I tylko tyle w temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo Dacia Logan ma zawsze pierwszeństwo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest jeszcze jedna Dacia Lodgy, czarna strzała pędząca często przez Bojano - czy to epidemia.

hehe " another one drives a duster "

A może to "pięcset +" oszalał?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ferma drobiu (24 odpowiedzi)

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Światłowód w gminie Szemud (4 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?