`do wladz gminy

Mam pytanie do radnych ,pani sołtys ,wladz gminy kiedy przestanie plynąc woda ul Przemyslowa .Czy tm nie powinien zajac sie sanepid tym bardziej ze ta woda podmywa osrodek zdrowia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rany.. już był poruszany temat wody płynącej w dól Księżycowej, na Przemysłową , ale może przypomnę: na wysokości hydrantu na Księżycowej wybija woda z podziemnego drenażu, który jest tu od zawsze. A wybija bo jest mega mokre lato, dużo wody i wogóle Banino ma problemy z wodą i poprzerywanymi z róznych powodów drenami, zasypanymi stawami .co tylko te mokre lato uwypukliło tp.

Z drugiej storny to dobrze- mozę ktoś z gminy się przejdzie i przynajmniej zoabczy newralgiczne miejsca to łatwiej będzie planować potem infrastrukturę drogowo-wodno-deszczową.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: `do wladz gminy

Pytaj w urzędzie a nie na forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słyszałem ,że nasi włodarze planują urządzić na Księżycowej zawody kajakowe,tylko narazie nurt jest za słaby i musi jeszcze trochę więcej popadać. W tym celu sprowadzają szamana indiańskiego ,który będzie wywoływał opady. Okoliczni mieszkańcy usypali na Księżycowej hałde śmieci i szaman ja podpali i przy tym wielkim ognisku będzie tańczył i coś marmotał.

P.s Glowną nagrodą w zawodach kajakowych będzie wykwintna romantyczna kolacja dla jednej osoby w pobliskiej jadlodajni.

Pozdrawiam zawodnik Zdzisek
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zdzichu a gdzie zapisy do tego prestiżowego wyścigu ?
Już zaczynam trenować!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

do onon chyba człowieku zle widzisz bo wczoraj jechałem i woda nie płynie pod ośrodek a spływa do rowu. Jaki Sanepid. popir.ło niektórych

co ty nie powiesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Woda zawsze plynie w dół. Czy się mylę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

popir.ło niektórych

Inne tematy z forum

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....