do zmotoryzowanych

Witam!!
Jaki ubezpieczyciel jest najlepszy na rynku?? Musze ubezpieczyć samochód OC i AC i NW i się zastanawiam bo są dosyć duże rozbieżności w opłatach?? Możecie polecić godnego ubezpieczyciela???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do zmotoryzowanych

pzu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

mbank na raty rozkłada,mają w ofercie kilka towarzystw,ale trzeba miec u nich konto

axa direct przynajmniej nam najtaniej wychodziło, ale my nie mamy ac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja se chwale Hestie

cenowow nie wiem jak wypada na tle konkurancji
ale place AC by móc z niego korzystac
i korzystałąm BEZ NAJMNIEJSZYCH PROBLEMOW!!!

PZU. Żadnego problemu przy wypłacie odszkodowania (mam OC, AC I NW).
Odradzam Link4 - nękali mnie pół roku, pomimo tego, że szkoda nie z mojej winy (pani, która we mnie wjechała miała ubezpieczenie w Link4).

teraz jestem w avivie, byłam ptu/mtu
ale żadnych szkód (odpukać w niemalowane :P) nie było :)

własnie w avivie maja tanio ale ponoc strasznie jest jak juz jest jakaś szkoda ciężko wybrać bo czasami między jednym a drugim ubezpieczeniodawcą jest 800 zł różnicy

wszystko zależy od tego jakie auto, rocznik pojemność silnika, wiek kierowcy, staż kierowcy, stan cywilny itp itd. - te elementy się bierze pod uwagę przy OC.

Przy AC (z KR) bierze się pod uwagę jakie to auto, rocznik, wartość, wyposażenie, przebieg, gdzie jest parkowane itp itd.

ja mam oc w mtu, ac w warcie i wychodzi mi najtaniej.

do Oli : dlaczego Link4 Cię nękał ?

Nie wiem, chyba uważali, że wzięłam więcej niż powinnam. Wszystko było załatwiane przez mechanika, faktury, rachunki, wszystko udokumentowane, ale oni wiedzieli lepiej. Przed naprawą koniecznie chcieli mi wepchnąć 'swojego' mechanika, Kiedy ja mam swojego, sprawdzonego, który zna mój samochód. I chyba o to poszło, że nie dało się zrobić po kosztach, tylko tak jak należy. Jak im wspomniałam, że możemy sobie w sądzie porozmawiać (wina nie była moja, a traktowali mnie jakbym pół Polski wymordowała), to w jakiś magiczny sposób wszystko już było ok.

właśnie słyszałem, że z Link4 trzeba walczyć. Banda cwaniaczków, z własnymi warsztatami.
ehhh, wszędzie trzeba się użerać.

Inne tematy z forum

Nowy samochód (13 odpowiedzi)

Razem z moim mężem chcemy kupić nowy samochód tak do 70 tys on uparł się na suv jakie marki z...

Hak do przyczepy - jaki koszt? (8 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje ile może kosztować montaż haka do przyczepy w Skodzie Fabii Combi?

Legalizacja butli LPG na kolejne 10 lat - gdzie? (16 odpowiedzi)

Skończyła mi sie wazność butli, niedługo auto musi jechać na przegląd a nie dostane pieczątki bez...