dobry fryzjer na ślub???

Dziewczyny czy znacie jakaś fryzjerkę, która jest godna polecenia na ślubne uczesanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry fryzjer na ślub???

Salon Viva Wejherowo, ale nie wiem czy lokalizacja Ci pasuje :)

Najlepiej gdyby to byla fryzjerka na terenie gdanska, ponieważ ślub będzie w gdańsku :)

zdecydowanie polecam p.Olę Czerwińską mnie czesała na mój ślub( wrześniowy)fryzurka piękna i trzymała się całą noc

A powiedz mi ile w tym roku ta Pani bierze za uczesanie?bo czytałam kilka dobrych opinii o niej :)

Ja płaciłam za slubą 150, nei chce zklamac ile próbna czy cos. bo nie pamietam, ale kolo 100 - waro wydac kase....obejrzyj moje zdjęcia w mojej relacji, chcialam tlyko dodac ze w ndiu slubu mialam włosy do brody...:):)

Kurcze jak drogo... W Olsztynie za upięcie (naprawde super) u świetnego fryzjera zapłaciłam 50 zł, a koleżanka z długimi włosami zapłaciła 80zł. I wyliczenie odnosiło się do długości włosów a nie do okazji - bo ja świadkowałam a ona brała ślub.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

prawdą jest, ze wszystko co slubne ma swoją cene. Jezeli chcesz taniej, polecam równiez salon fryzjerski na zaspie na leszczynskich 9, pani Jola, ja jak sie czesze tam place 25 zł, kolezanka za slubną dala 35. podaj maila to na prv wysle ci zdjęcia moje i kolezanki. minus - trzeba tam dojechac nie dojadą do Ciebe - plus- fajne fryzury w nieduzej cenie

do emenems: podaj proszę linka do Twojej relacji: chętnie zobaczę fryzurkę

do emenems: ja również chętnie zobaczę Twoja fryzurę weselną u Pani Oli:) i rownież poproszę o te zdjęcia z zaspy:)z góry dzieki:) mój email: monika.krauze25@wp.pl

również polecam Olę Czerwińską :) fryzurka wyuszła na prawdę pięknie

http://forum.trojmiasto.pl/Piatek-trzynastego-relacja-Emenems-t240080,1,170.html

siostra w rózowej sukni tez czesana przez panią Olę. Mam jeszcze jedną koleżankę, która byla czesana przez nią, jakby wam sie spodoabo, podesle wiecej zdjęc na maila (moja mama tez byla czesana przez olę, nie ma jej w relacji na maila powysyłam wiecej jak ktos chce :))

czesealam sie dwa razy, na slub i plener, dlatego raz mam piora czarne, raz kwiaty we wlosach. (slub piatek, pener niedziela)
Nie wiem jak inny fryzjerzy, ale z panią olą wybieralam fryzurę pare tygodni, wysłałam swoje zdjęcie(oraz obowiązkowo zdjęcie sukni) pierw przed próbna, pozniej mialam próbną (mam z natury cieniutkie i przerzedzone włosy), po całym dniu w próbnej stwierdzilam ze to nei to, pozniej mailowo wysyalalam pani oli propozycję, ona odpisywala czemu to i to nie, ze mam takie i takie wlosy, pozniej mialam drugą próbną, i wtedy pani ola ze wszystkich zdjęc ktore mi sie podobaly z fryzurami zrobila mi kazdą (kolo 5 fryzur) i mowila czemu ta akurat nie a czemu ta tak i w konuc wybrałysmy ;) tak widze próbną fryzure, ze ktos mi zrobi kilka gotowych zebym mogla zobaczyc.

Dopiero zrozumiailam co to próbna ;) nie ze ktos cie po prostu uczesze i sobie ladnie chodzisz do konca dnia, ale to ze przetrenuje sie wszystkie mozliwosci, i bedzie sie chodziło caly dzien we fryzurze (dlatego polecam probną rano) zeby zobaczyc jak sie czuejsz w nie j i czy wytrzymasz tyle godzin.

Rozpisalam sie, ale warto, dodam ze pani ola czesała mnie juz po slubie, na inne sluby. mam pewnosc ze wszystko bedzie trzymac i dobrze wygladac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??