Re: dobry fryzjer na ślub???
~emenems n.zalg.
(13 lat temu)
czesealam sie dwa razy, na slub i plener, dlatego raz mam piora czarne, raz kwiaty we wlosach. (slub piatek, pener niedziela)
Nie wiem jak inny fryzjerzy, ale z panią olą wybieralam fryzurę pare tygodni, wysłałam swoje zdjęcie(oraz obowiązkowo zdjęcie sukni) pierw przed próbna, pozniej mialam próbną (mam z natury cieniutkie i przerzedzone włosy), po całym dniu w próbnej stwierdzilam ze to nei to, pozniej mailowo wysyalalam pani oli propozycję, ona odpisywala czemu to i to nie, ze mam takie i takie wlosy, pozniej mialam drugą próbną, i wtedy pani ola ze wszystkich zdjęc ktore mi sie podobaly z fryzurami zrobila mi kazdą (kolo 5 fryzur) i mowila czemu ta akurat nie a czemu ta tak i w konuc wybrałysmy ;) tak widze próbną fryzure, ze ktos mi zrobi kilka gotowych zebym mogla zobaczyc.
Dopiero zrozumiailam co to próbna ;) nie ze ktos cie po prostu uczesze i sobie ladnie chodzisz do konca dnia, ale to ze przetrenuje sie wszystkie mozliwosci, i bedzie sie chodziło caly dzien we fryzurze (dlatego polecam probną rano) zeby zobaczyc jak sie czuejsz w nie j i czy wytrzymasz tyle godzin.
Rozpisalam sie, ale warto, dodam ze pani ola czesała mnie juz po slubie, na inne sluby. mam pewnosc ze wszystko bedzie trzymac i dobrze wygladac
1
0