dobry kantor

Znacie jakieś dobre kantory internetowe? Ja znam jeden kantorinternetowy.pl Nie dość, że kurs jest dobry, to jeszcze można zarobić na ich Programach. Naprawdę dobry kantor.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: dobry kantor

Podobno niezły jest Ergokantor. Zresztą na ich stronie można sprawdzić kursy i faktycznie są dobre. Konto zakłada się u nich za darmo, przelewy w większości banków są też za darmo. No i wszystko załatwić można już w kilkanaście minut.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry kantor

Na stronie strefawalut jest spoko wyszukiwarka kantorów - warto rozejrzeć się w swojej najbliższej okolicy i zaoszczedzic na czasie dojazdu do dalekiej placówki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

znałem taki, facet zawsze mylił się na swoja niekorzyść. Dobry to kantor był.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Osobiście mogę polecić kantor Gieldawalut.com - sam z niego korzystam i jestem bardzo zadowolony z jego usług. Najlepsze kursy, a na dodatek rabat dla nowych klientów to rzeczy koło których nie możemy przejść obojętnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam Alior Kantor, korzystam już długo, przelewy na czas, wszystko bez zarzutów.

Z kilku e-kantorów jestem bardzo zadowolony. Najbardziej z Pluskantor.pl, jest kompletny nie zawodzi na żadnym etapie realizacji a pierwsza wymiana do 5000 odbywa się po czystym kursie rynkowym

No, no tak fajnej promocji jeszcze nie widziałem w żadnym innym kantorze online:) Skłaniam się jednak ku przewalutowaniem w pluskantor.pl nie tylko dlatego. Nie planuję jednorazowej wymiany, ale szukam kantoru do stałej współpracy. Kursy widzę standardowy korzystne, spread i tak symboliczny, a na dodatek moj bank obsługiwany jest bezpłatnie w ramach przelewów w walucie. Wyliczyłem że oszczędzić mogę sporo pieniędzy.

Giełdawalut.com działa ok a kursy są niskie, bardzo korzystne szczegolnie jak sie czesto wymienia

Już od dawna nie wymieniam pieniędzy w zwykłych kantorach. Mam konto na Pluskantor i tam wymieniam najtaniej i najwygodniej. W dodatku o każdej porze dnia i nocy - bez wychodzenia z domu.

Ja wymieniam na Pluskantor, bo mają bardzo dobre kursy, a poza tym niską prowizję, przy groszowym spreadzie, co sprawia, że wymiana u nich wychodzi taniej niż w innych e-kantorach. A miałam już konta na różnych platformach więc mam porównanie.

również polecam

A kojarzycie kantor Pomarańczarnia.pl https://pomaranczarnia.pl ? Bo, tam też możecie wymienić swoje pieniądze na dowolną walutę. Z tego co wiem mają oni opłacalne kursy. A, żeby wymieniać u nich drogą online- bo jest taka możliwość, wystarczy się zarejestrować. Także wszystko odbywa się tutaj sprawnie.

Ja wymieniam w Kantorekspert.pl i jestem bardzo zadowolona, szybka realizacja i kursy super

Inne tematy z forum

e-papieros - gdzie kupić i jaki? (8 odpowiedzi)

Chciałabym kupić e-papierosa w prezencie koleżance. Chcę, żeby była zadowolona, a nie kupić...

Zbieram namiary na firmy, które zajmują się instalacjami w domu. (4 odpowiedzi)

Zbieram namiary na firmy, które zajmują się instalacjami w domu. Chodzi o pompę ciepła,...

Prywatny detektyw - szukam (80 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...