dobry serwis w Gdyni

Witam!
Zacząłem remont generalny mojego górala, kupionego chyba w 1995 roku. Jak bym wiedział, ile to będzie kosztowało, to bym sobie kupił nowy. No, ale jestem już za punktem bez powrotu i muszę dokończyć.
Po wizytach w serwisie, w którym lwią część robót wykonałem, mam niejasne wrażenie że robią mnie nieźle w balona. Nie chcę tam kontynuować remontu (a jeszcze ze dwie stówki muszę wsadzić w rower niestety), poradźcie proszę, gdzie w Gdyni (i okolicach, mieszkam na Dąbrowie) DOBRZE i TANIO, a przede wszystkim bez walenia w człona "zrobię" mojego bika. Aha, jeszcze rower syna jest do przeglądu. Co zatem polecacie?
pozdrawiam
Krzysztof
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dobry serwis w Gdyni

Rychu stoczniowiec radzi sobie z bikami.... tu pryśnie, tu pospawa i po robocie... za flaszke życie odda

spróbój w DROPie na Osowie na ul. Wodnika. Chłopaki mają zacięcie i smykałkę do tych spraw i uczciwie policzą Cię za to co im się należy (raczej nie nabijają rachunków). Sam tam serwisuję swój rower i jestem zadowolony.

Polecam warsztat przy ul. rtęciowej w Gdyni. W domu prywatnym p. Roberta (przed domem jest szyld) Zajedź tam wieczorkiem, kolo 16-18. Koleś zna się na rzeczy (sam był kolarzem), i kasuje lajtowo. Ja mojego rumaka nigdzie indziej nie oddaję !!!

Witam !!

No niestety prawda jest smutna...zaden serwis rowerowy w Gdyn nic uczciwie nie naprawi, jak juz to z ogromna laska, za ktora trzeba slono zaplacic. Co gorsza czasami, a nawet nadzwyczaj czesto serwis np. cyklo potrafi cos spieprzyc albo zle dobrac dlugosc suporty - barany !!! :/ Serwisy rowerowe żyją z nieuczciwego naciagania ludzi...przynajmniej te w Gdyni.

Reasumujac najlepiej serwisowac-naprawiac rower samemu lub pojsc do znajomego, ktory sie na tym zna. Sam to robie i pomagam znajomym i zarówno ja jak i oni jestesmy zadowoleni....a ile czasu, pieniązków i nerwów przy tym zaoszczedzimy ;]

Pozdrawiam,
UfokMG

kris napisał(a):

> gdzie w Gdyni (i
> okolicach, mieszkam na Dąbrowie) DOBRZE i TANIO, a przede
> wszystkim bez walenia w człona "zrobię" mojego bika.

Cyclo Sport Chwaszczyno, co prawda to nie Gdynia ale z Dąbrowy masz "rzut beretem" czyli 2 proste i 1 rondo ;)

http://www.cyclosport.pl/

mi zaplatali 2 kółka do szosówki i cos jeszcze - naprawdę bardzo dobrze zrobione rzeczy, nie ma się czego czepić.