witam, chciałabym się dowiedzieć, czy nie zna ktoś dobrego dentysty dla dorosłych, ale z podejściem jak do dzieci;) pilnie potrzebuję dentysty, moje zęby są w strasznym stanie, ale strasznie się boję.. może ktoś mi pomóc?
mY CODZIMY WŁAŚNIE Z DZIECKIEM NA MORENIE,CO PRAWDA MAMY KAWAL DROGI BO Z REDY JEŹDZIMY ALE NAJWAŻNIEJSZE ZE DZIECKO SPOKOJNI DAJE SOBIE WSZYSTKO ZROBIĆ.NO ALE NIESTETY TAM TO CHYBA TYLKO PRYWATNIE PRZYJMUJĄ. ALE MOZE ZADZWONIC I ZAPYTAC, MY CHODZIMY AKURAT DO DR KOTAS http://www.perla.gdansk.pl/
Ja leczę zęby w Przychodni Wojewódzkiej w Gdańsku i jest ok. Pracują tam bardzo miłe panie, minusem są odległe terminy ale jak zaczniesz chodzić regularnie to cie gdzieś wcisną. Wypełnienia jak na razie się trzymają:) tez za dentysta nie przepadam, ale jak trzeba to nie ma na co czekać, żałuję, że wcześniej sie nie odważyłam
Witam, ja sie strasznie boje stomatologa od chwili jak mi zeby pomylił i wyrwał zdrowego a byo to ooo 4o lat temu. W końcu postanowilam cos z tym fantem zrobić, aże jestem mieszkanka Pogorza sszukam w poblizu stomatologa, ale zeby zajął sie wszystkim, resekcja całkowitą i co za tym idzie szczęką. Czy u Pani mogłabym skorzystać ze wszystkich usług i jaki mniej więcej koszt byłby tego wszystkiego (3manka@interia.pl)