dodatkowa praca - gra

Od jakiegoś czasu pojawiają się ogłoszenia tej tresci:
Jedyne czego potrzebujesz to dostęp do internetu oraz determinacjia. Zarabiaj nawet 400zł tygodniowo dzięki grze internetowej. Szczegóły na:

www.grajoka se.pl/83

Z ciekawości weszłam tam. Proces "rekrutacji" polega na przejsciu kilku plansz gry (po prostu klikanie i dopasowanie pasujacych czesci, za kazde przejscie niby nalicza 20 zl) a na koniec trzeba wysłać smsa dla weryfikacji danych.
Oczywiscie nie ma podanego kosztu smsa. Sprawdziłam ile kosztuje wysłanie smsa na ten numer - 23 zł. Więc to zwykła ściema i naciągactwo. Ciekawe ile osób dało się nabrac i wysłało smsa. Nie wierzę jakos, że komukolwiek wysłano te pieniądze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dodatkowa praca - gra

zgłoś to na policję niech się zajmą oszustami
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dodatkowa praca - gra

pełno jest cwaniaków tak samo np proponują prace ale masz wysłać smsa z potwierdzeniem nadesłania dokumentów itd. Póki będą naiwne osoby na świecie nie będzie brakowało cwaniaczków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...