dokończenie drogi Majora Bojana

Ludzie, którzy przyczynili się do ułożenia płyt na ul. Majora Bojana powinni podjąć nową inicjatywę i dozbierać pieniądze na dokończenie drogi. Panowie pomyślcie o tym, może gmina coś do rzuci, gdy będzie nowa inicjatywa mieszkańców Bojana. Bardzo Wam dziękujemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: dokończenie drogi Majora Bojana

A czy nie wydaje wam sie ze brakujace 300m jest na sloneczniej? czy kakos tak? bo wlasnie te 300 m brakuje co tam sie przyapdkiem ulozylo :d
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jacus nie, zgłoszony został udział mieszkańców i położyli. Płyty nie były kupione konkretnie na ul. Majora Bojana. I brakuje więcej niż 300m.

Iza, a spytam się przekornie DLACZEGO mają znów się zrzucać? Bo zrobili już kawałek, to teraz maja obowiązek dokończyć? To jest zadanie własne gminy, a nie mieszkańców. Może jednak jak Ci brakuje tego kawałka zadziałaj sama. Każdy z nas pracuje, ma dom, rodzinę i szanuje czas. Fajnie, że chociaż podziękowałaś, choć nie wiem czy za wkład mieszkańców, czy za to, że przeczytaliśmy Twój post.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Są to ludzie zaufani z przetartymi szlakami w gminie, po co zaczynać wszystko od nowa jak można wykorzystać doświadczenie innych, mądrzejszych od siebie, nie znam się na tej profesji. A dziękuje nie za posta tylko tym ludziom, którzy się zaangażowali i polepszyli naszą jakość życia. Angażuję się w inne społeczne sprawy a na kładzeniu płyt się nie znam. Wy faceci chcielibyście, żeby wszytko za was robić, czego jest Pan przykładem. A zrzucać się trzeba, bo jeszcze przez takie rozumowanie 20 lat nie będzie drogi w Bojanie. Dlatego drogi Panie, a już dużo nie zostało do końca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też dokładałem się do wspomnianej drogi, też agitowałem i popierałem czynnie pomysł płyt. Nie zarzucaj komuś czynów, kiedy nie wiesz co kto wniósł do tej sprawy.
Na kładzeniu płyt też się nie znam.
Przeczytaj swój poprzedni post i obecny. Dwa różne posty. Teraz wiem o co Ci chodziło i jak najbardziej popieram.
Nie, nie oczekuję żeby ktokolwiek robił coś za mnie, a w sprawie innych "facetów" się nie wypowiadam, bo z zasady i wychowania nie uogólniam. Bo równie dobrze mogę napisać, że wy babki zamiast klepać w klawiaturę, weźcie się do np. do chodzenia po sąsiadach i zbierzcie informacje kto i ile się dołoży do drogi. Do tego nie trzeba wielkiego wykształcenia, a i na figurę wpływa dobrze. Ale to tak żartem. Bo wcale tak nie myślę, tylko chciałem Ci pokazać jak wrzucasz wszystkich Panów do jednego wora.
Dziękuję za podziękowania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

Nowy Sołtys (76 odpowiedzi)

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys....

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?