dostać się do pediatry - PORAŻKA
Próba umowienia się na szczepienie z niemowlakiem to tragedia. Przy pierwszym szczepieniu, żeby odbyło się w terminie udało mi się ubłagać!!! aby mnie zapisano, więc aby przy kolejnym razie uniknąć takiej sytuacji zapytałam, kiedy mogę się umówić na kolejne szczepienie w podanym terminie. Podano mi dokładną datę, od kiedy mogę się zarejestrować. Więc pierszego dnia, kiedy rzekomo mieli dokonywać zapisów, zadzwoniłam i co się okazało ... że już nie ma miejsc i mnie nie chciano zapisać, więc się wkurzyłam i znalazlam przychodnię, gdzie do dziś nie mam żadnych problemów, nawet w nagłych przypadkach.
NIE POLECAM przychodni w zakresie korzystania z usług jesli chodzi o dzieci.
A swoją drogą rozpaczliwie poszukiwanie małych pacjentów metodą rozwieszania ogłoszeń na klatkach schodowych chyba też o czymś świadczy (brak pacjentów???). Zastanówcie się drogie mamy, czy warto skorzystać z usług tej przychodni.
NIE POLECAM przychodni w zakresie korzystania z usług jesli chodzi o dzieci.
A swoją drogą rozpaczliwie poszukiwanie małych pacjentów metodą rozwieszania ogłoszeń na klatkach schodowych chyba też o czymś świadczy (brak pacjentów???). Zastanówcie się drogie mamy, czy warto skorzystać z usług tej przychodni.