Re: dostawca pizzy gdańsk ile średnio zarabia? ile km. robi dziennie???
Pewnie coś jest w tym co mówicie..ale.. Nadal zero konkretów :-( ubezpieczenie tak czy siak płacić musisz to raczej normalna sprawa.. Wiem wiem ze jest rotacja, ale powiem tak.. Taksówkarze.. Zawsze płaczą, zawsze biadola.. A jednak dziadek smigal na taryfie i co dwa lata auta zmieniał z dobrego na lepsze ;-) dodatkowo jeszcze nie spotkalem sie by gdzies ktoś na forum chwalił jakiś zakład pracy.. Taka polska mentalność wczedzie jest źle :-( . A na własnym przykladzie wiem jak wygląda takie nazekanie.. Np. Pracowalem w fm bimet, jako nowy pracownik dostalem na umowie o prace 2300 plus premia.. Generalnie na reke wychodziło +,- 2000, po 3 mc okresu próbnego mialem juz 2300zl gdzie praca wymagająca, ale nie jakaś ciężka.. Praca przy frezarce. I gdyby nie pożar to dalej bym tam siedzial najlepiej do emerytury!!! A mimo to zapytaj kogoś o opinie.. Oooo panie dramat, robota jak w kopalni, tragicznia kasa, wogóle strasznie!!! Dlatego jak moge prosić... To prosze o konkretne kwoty i ilość km, a nie własne odczucia ;-)
6
1