bardzo dziękuję Pani dr za informację ,będę cierpliwie czekać do stycznia wtedy się przeniosę jak będę wiedziała gdzie dr będzie pracować.
Jeszcze raz dziękuję za wiadomość pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
wdzięczna pacjentka :)
Bede tu zagladac zeby sie dowiedziec gdzie Pani bedzie przyjmowac :) Niech Pani sie przyjmnie w Wejherowie to ja pierwsza sie zapisze a zaraz po mnie reszta moich znajomych :)
Zycze wszystkiego dobrego dla Pani :)
Witam i bardzo sie cieszę, że znalazłam tę informację. Czekam na wiadomość, w której przychodni będzie Pani przyjmować. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia.
Bożena R.
MY Z MĘŻEM TEŻ CZEKAMY NIECIERPLIWIE,JEST PANI NASZĄ NAJLEPSZĄ PANIĄ DOKTOR.SUPER BY BYŁO GDYBY PANIĄ MOŻNA BYŁO, ZOBACZYĆ W Z PRZECHODNI CENTRUM GDYNIA A NAJLEPIEJ NA PRZYKŁAD NA UL LEGIONÓW,POZDRAWIAMY SERDECZNIE CZEKAMY NA JAKIEŚ WIADOMOŚCI JESTEŚMY DOBREJ MYŚLI ;););););)
chyba każdy z pacjętów dr Kwolek czeka na informacje gdzie teraz bedzie przyjmować Pani doktor. Natomiast przychodnia Kolejarz-Vita to już chyba zledwością funkcjonuje i ciekawe czy od nowego roku bedzie nadal otwarta
Błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia i wszelkiej pomyślności w nowym roku dla Naszej Pani Doktor i dla wszystkich bliskich życzy wdzięczny pacjent AG
a co to za lekarz? rodzinny? czemu uważacie, że jest taka dobra? też bym chętnie zmieniła przychodnie, gdybym tylko miała pewność, że jakiś sensowny lekarz będzie przyjmował.