dr Jaworska-Chmielowiec - nie polecam

Dr Jaworska-Chmielowiec jest lekarzem dość fachowym, ale niestety z ewidentnymi problemami emocjonalnymi. Potrafi nawrzeszczeć (dosłownie) na dorosłego pacjenta, bywa impulsywna, histeryczna, niegrzeczna. Zdecydowanie nie polecam tej lekarki - po 2,5 godz. czekania na wizytę (rejestracja + spóźnienie szanownej pani doktor) do problemów zdrowotnych doszedł mi jeszcze stres, który pani doktor swoim niedojrzałym i nieprofesjonalnym zachowaniem zaserwowała mi w gabinecie. W związku z zaistniałą sytuacją zmieniłam lekarza a pani dr Jaworskiej polecam ziołowe herbatki uspokajające, hormony na menopauzę, medytację lub - jeśli powyższe zalecenia nie okażą się skuteczne - wizytę u właściwego specjalisty...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: dr Jaworska-Chmielowiec - nie polecam

potrawi-doprowadzi-d0-smierci-postawi-zla-diagnoze-nie-polecam-tej-lekarki
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: dr Jaworska-Chmielowiec - nie polecam

Jestem nowa pacjentka,wybralam Pania dr Jaworska-Chmielowiec,jestem po pierwszej wizycie,to prawda,mialam umowiona godzine ale wizyta byla opozniona o 30 min,dowiedzialam sie od oczekujacych pacjentow,ze to norma. W rozpoznaniu chorob nie mam zastrzezen,otrzymalam skierowanie do specjalisty,badanie cisnienia,ekg,dosc rzetelne informacje wyjasniajace moje watpliwosci.Atmosfera przyjazna,jestem zadowolona.

Wizyta miala miejsce w pazdzierniku 2014r.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5