dr Wojciech Radys

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam,
czy macie jakieś opinie o gastroeenterologu - dr Wojciechu RADYS. Pracuje na Polankach, przyjmuje w Swissmedzie.
Z góry wielkie dzięki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dr Wojciech Radys

Swietny lekarz , ma cudowne podejscie do dzieci , pracuje tez w szpitalu Wojewodzkim .Byl lekarzem prowadzacym mojego dziecka i naprawde polecam .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ma jakąś praktykę prywatną w swismedzie są straszne kolejki i przyjmuje tylko 1 h na tydzień, jak ktoś ma namiary tel to bedę zobowiązany na forum lub na maila zengo@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

odradzam, odradzam , odradzam! kompletna ignoracja problemu , duzo gada nic nie robi , polecono mi natomiast dr Cheustowska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Co za brednie az glowa boli ..
CUDOWNY LEKARZ , SUPER PODEJSCIE DO DZIECI ...POLECAM Z CALEGO SERCA TEGO LEKARZA .

nie znam tego Pana więc nie mam zdania ale polecam dr Brodzickiego super lekarz pracuje prywatnie w clinica vitae na kochanowskiego i oczywiście w szpitalu kolejowych polecam wspaniały lekarz i człowiek my pierw poszliśmy prywatnie a ze trzeba było i tak doszpitala to teraz chodzimy do poradni przyszpitalnej niema dużych kolejek max 2 -3 tyg,

brednie ????? zbagatelizowal calkowicie powazny problem u dziecka, powiedzial ze mozemy przyjsc sobie jezszce podyskutowac a swoja opinie moge wyrazic i wyrazam - NEGATYWNA!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A ja wyrazam swoja opinie ....PISZESZ SAME BREDNIE .....

Co za glupoty , glupoty , glupoty

Witam,To jest mój lekarz prowadzący moją chorobę od Lipca tego roku,z całego serca mogę polecić p.Wojciecha Radysa oraz P.Jacka Brodzickiego są to lekarze pomocni z całego serca do dzieci,mogę polecić gdyż 2 tygodnie leżałam u p.Brodzickiego w wojewodzkim na gastroenterologi i wszystko było najszybciej robione !!

Polecam,Angelika Małmygo.

Pani Angeliko. Ma pani numer tel do Radysa?

Fatalny, bez wyczucia i ze złym podejściem do dzidziusia, nieskuteczny, dużo gada, ale nic nie robi, natomiast poleca wizyty w Swissmedzie za 120 zł...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Cudowny lekarz polecam kazdemu ,

Jeździliśmy do niego z Elbląga.
Lekarz podchodzi do problemu profesjonalnie. Bada , kieruje na badania.
Mojej córce pomógł.
Polecam.

Nam natomiast nie pomogl. Calkowicie zbagatelizowal problem.Wizyta odbyla sie bardzo szybko. Nie uzyskalam odpowiedzi na zadne z zadanych pytan.

Dziś mialam przyjemność z synem poznac tegi nie jakiego dokotora, podejscie skadaliczne, za cytuję choroba mojego syna dla pana dokotora nie jest choroba, odradzam niejakiego lekarza,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Za co?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przykro to pisać, ale wizyta z moim 10cio miesięcznym dzieckiem i żoną u tego Pana to był dramat. Moje wrażenie to w skrócie "jestem tutaj za karę i za chwilę mogę stąd sobie pójść" + cytuję "a jak się placówce nie podoba to następny specjalista jest w Bydgoszczy lub w Szczecinie" - byliśmy w Luxmed. Do tego hit, cytat "W Oświęcimiu jedli obierki i pili wodę z kałuży jak trzeba było..". Nie poradził sobie z wystawieniem recepty i załatwialiśmy to po wizycie na recepcji, czyli kolejne stanie w kolejce i starta czasu. Dużo gadania i narzekania na świat zamiast porady .. nie polecam, szkoda czasu..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Najlepsze środki na erekcj e bez recepty (7 odpowiedzi)

Witam. Chciałbym abyśmy tutaj zrobili rankign środków na e rekcję bez recepty, które mogą mieć...

Hiszpańska mucha czy to działa? (9 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zamówiłem kropelki hiszpańska mucha żeby jeszcze bardziej polepszyć życie...

Facet nie ma ochoty na seks (6 odpowiedzi)

Witam, Mam spory problem w moim związku. Jesteśmy razem już prawie trzy lata. Na samym początku...