uprzedzony (1) Pan doktor jest bardzo niesympatyczny, szczególnie w stosunku osób trochę... Mariola Marcin 44 lat (1) Byłem u Pana doktora w sprawie świadectwa zdrowia międzynarodowego dla... Marcin lat 44 Polecam (1) Doskonały diagnosta i terapeuta. Jestem pacjentką Pana doktora od lat. Leczy... Barbara
Profesjonalna usługa (1) Od kilku lat przechodzę u dr Jarosława Krzyżaka badania i testy w celu... Andrzej Konkolewski Międzynarodowe Świadectwo Zdrowia (1) Od lat pełen profesjonalizm i fachowa obsługa. Polecam Jacek Lekarz godny polecenia (1) Szybka reakcja na wezwanie ,punktualność,indywidualne podejście do pacjenta... H.DOMARUS Zdecydowanie POLECAM !!! (1) Fantastyczny lekarz z ogromnym doświadczeniem i z indywidualnym podejściem do... Waldemar Opinia (1) Pan Doktor opiekuje się mną od ok. 10-ciu lat (nadciśnienie). Zwraca uwagę... Lech Unczur Łukasz (1) Bardzo świetny specjalista i konkretna osoba.Fantastyczne podejście do... Łukasz Nie polecam! (2) Lekarz niesympatyczny. Na pacjenta poświęca max. 5 minut, zero komunikacji i... Marcin EURO STROPPA - opinia (1) OD 3 LATA JESTEM PACJENTA DR. KRZYZAK . LEKARZ BARDZO KOMPETETNY NIE TYLKO... EURO STROPPA W.LIPINSKI - opinia (1) JESTEM PACJENTEM PANA DOKTORA OD 20 LAT I Z CALA ODPOWIEDZIALNOSCIA... W.LIPINSKI BARDZO DOBRY LEKARZ (2) Bardzo dobry lekarz, swietny kontakt z pacjentem, osiagalny takze wizyty... JACEK PACYNA Dagna Kowalska - opinia (1) Bardzo profesjonalny i miły, świetny specjalista, skrupulatny niczego nie... Dagna Kowalska Bardzo dobry lekarz (1) Polecam Pana Doktora wszystkim pacjentom, którzy cenią profesjonalizm,... Anna M Wizyty domowe, przyjmowanie w gabinecie (1) Leczę się od dawna, moi najbliżsi też, polecam znajomym. Pełne zaufanie,... Piotr Jóźwiak Tadeusz - opinia gabinetu (1) Od wielu lat korzystam z usług lekarskich P. Jarosława Krzyżaka, oraz jako... Tadeusz Ramutkowski Ocena lekarza domowego (1) Polecamy pana dr Jrosława Krzyżaka jako bardzo dobrego internistę. Na bieżąco... Anna Łakomy Ocena lekarza zakładowego (1) Bardzo wysoko oceniamy współpracę z dr J. Krzyżakiem. Wielokrotnie wykazał... Włodzimierz Dudko Szybko i sprawnie (1) Od kilku lat wykonuję u dr Krzyżaka międzynarodowe świadectwa zdrowia dla... Kreutzman