kriss - opinia (1) nie mam zastrzeżen, komputer działa jak nowy, ceny usług nie są wygórowane kriss ArkadiuszK - opinia (1) porządna firma, jasne zasady, dotrzymywanie terminów a dodatkowo ceny, które... ArkadiuszK M.Kowalczyk - opinia (1) Pogotowie komputerowe oferowane przez ten serwis działa bez zarzutu. Awaria... M.Kowalczyk
Dudka - opinia (1) Jestem pod wielkim wrażeniem tego, jak funkcjonuje ten serwis. Szybko,... Dudka Łuki - opinia (1) to pogotowie komputerowe działa bardzo sprawnie. po zgłoszeniu awarii czas... Łuki Aldona - opinia (1) krótki czas oczekiwania na odbiór naprawionego już sprzętu ( laptop +... Aldona Kiełek - opinia (1) bez naciągania na dodatkowe koszty, konkretnie i rzeczowo. sprzęt jak nowy.... Kiełek camilla - opinia (1) świetna praca! laptop bardzo szybko się przegrzewał, nie bardzo wiedziałam o... camilla Adam - opinia (1) oferta na miarę potrzeb klienta, ceny umiarkowane, na pewno nie naciągają tu... Adam Bogusz - opinia (1) ceny usług niższe niż w innych serwisach ( lub podobne) a przy tym jakość... Bogusz Anka - opinia (1) najlepsi! panowie w serwisie tak tłumaczą, ze nawet laicy bez problemu... Anka DomiW - opinia (1) najlepszy serwis IT obsługujący firmy w okolicach. współpraca oparta na... DomiW RitaR - opinia (1) sprawdzony serwis, trafiłam tu z polecenia. Przy nieoczekiwanej awarii w domu... RitaR wojtek - opinia (1) Laptop naprawiony w oka mgnieniu, nie spodziewałem się tak ekspresowej i... wojtek ElwiraR - opinia (1) polecam korzystanie z usługi pogotowia komputerowego. Bardzo szybka reqakcja... ElwiraR Marina - opinia (1) daję 5 gwiazdek, nie ma innej opcji. komputer po naprawie działa jeszcze... Marina Beata Mącka - opinia (1) miła obsługa, komputer stacjonarny naprawiony szybko i skutecznie. Beata Mącka Gabriela - opinia (1) szybki dojazd, poprawna ocena awarii i skuteczna naprawa. dla mnie nic dodać,... Gabriela zdunior - opinia (1) serwis oferuje fachową obsługę klienta, szybkie naprawy. śmiało daję 5 gwiazdek. zdunior nelka91 - opinia (1) jestem zadowolona, laptop został naprawiony bardzo szybko. Obsługa w serwisie... nelka91