Rzadko udzielam opinii w internecie, ale tym razem usługodawca zasłużył na takową sowicie. W zakładzie pracują osoby miłe, ale niestety nie kompetentne. "Stażyści" pozostawieni sami sobie, bez nadzoru, którzy nawet nie powinni dostać do rąk maszyny. Dwie zaszywki pod pachami w sukience... wydawałoby się- rzecz banalna... otóż nie. Jedna kończy się na obojczyku, druga 4 cm. poniżej. Szefowa, choć miła, wzięła na siebie problem i bezpłatnie zobligowała się do wykonania poprawki. I to co ujrzałam przeszło moje najśmielsze oczekiwania- sukienka w dzień przed wieczorem panieńskim została wręcz zniszczona. Nie jestem krawcową, więc nie potrafię dokładnie nazwać błędów, ale ciuch ani nie leży, ani nie wygląda, ani nie zostało zrobione to o co prosiłam. "Cenną" uwagą od Szefowej był tekst, że żadna kupiona rzecz nie ma prawa leżeć idealnie... ale chyba od tego są krawcowe, żeby takich poprawek dokonać i żeby leżało idealnie... a nie gorzej niż przy zakupie. Sukienka ma pocerowane dziury (niewłaściwe igły???), zakładki grube na centymetr, odstające paskudnie, nici nie dobrane do koloru materiału... istny dramat, za który zapłaciłam na szczęście jedyne 15 zł. A koszt sukienki???