dresy i inni

Czy tylko mi sie tak wydaje, czy niemal z dnia na dzien jest coraz wiecej, powiedzmy, 'malo inteligentnych' ludzi?? Gdzie nie pojde, to z jednej strony dresy kogos okradaja, z drugiej sypia sie same ku***, jeszcze gdzie indziej mocno (!) opalone panienki opowiadaja, jak to ktorejs zaje**, bo sie spojrzala...Co sie dzieje??Pare lat temu tak nie bylo! Jeszcze troche i zabraknie inteligetnych ludzi, z ktorymi moznaby normalnie pogadac, podyskutowac. A nawet jesli beda, to beda sie bali wyjsc z mieszkan...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dresy i inni

tak Aniu masz 100% racje!!!! niestety obserwuje dokladnie to samo!!!! dresikow na ulicach co nie miara a temat panienek poopalanych o 300% za duzo na solarium pozostawie bez komentarza bo to chyba tylko ich mniemanie o wlasnej urodzi pozwala przyklejac sie do karkow z niezlymi bryczkami. ale jak widzisz mam nadzieje ze sa jeszcze w miare normalin ludzie tacy jak Ty i ja w co bardzo goraco wierze.
pozdrowka dla Ciebie

Jest tego syfu w tym kochanym Panstwie... Powinni wykombinowac cos jak w Hollandii lub Germanii- specjalnych Policjantow przebranych np. za bezdomnych albo za gejow, ktorzy prowokuja grupy dresow -czekaja na agresyna reakcje -i potem do transportu ich... i gdzies do Dozywotnich Obozow Pracy :P
Po co wogole takie czlekoksztaltne stworzenia w 3-miescie?... Slabo tylko, ze tu Policja to rowniez dresy- tylko w mundurki poprzebierane :D

jak to ostatnio coraz wiecej dresów, okąd pamietam to zawsze hołoty było pełno w trójmieście,

Dresy byli sa i beda.......

Złodzieje byli, sa i beda.......

Narkomani byli, sa i beda.......

Księża pedofile byli, sa i beda.........

Psycholodzy pedofile byli, sa i beda......

Polska była, jest i bedzie p****anym krajem, w ktorym jest pelno grup spolecznych z marginesu, krajem, w ktorym obserwujemy rozne dziwne zachowania pedofilskie czy temu podobne, w Polsce jest pełno złodzieji i narkomanow ale w duzej mierze to wina władz i panstwa bo nie umieja zoorganizowac czasu mlodziezy, ani warunkow zycia............

a swoja droga to dresy chodza w dresach ale nie kazdy dres w dresach to dres......nie wiem czy mnie rozumiecie............sa rozne subkultury i wlasnie wiekszosc tych złodzieji, ponadprzecietna opalonych panienek, przewaznie blondyneczek z "karkami" u boku oraz innych meneli to nie sa dresy czy dresiary ale ich poziom inteligencji nie pozwala im sie ubrac inaczej niz w dresy bo panuje opinia ze jak masz dres to sie Ciebie boja.....i im sie to wbija do glowy i zyja w przeswiadczeniu ze rzadza ............. ale powiem Wam jedno :) nie ma to jak z******* wożącego sie dresa w centrum miasta przed kinem Krewetka w towarzystwie jego "pięknnie opalonej" dziwczyny pól inteligentnej, ktora kiedy zobaczyla ze jej "hero" dostal wpierdel...........powiedziala mu niech sie cytuje: "jebie" i se poszla...............ah ta mlodziez bez mozguff ;D

niewiem o co wam chodzi, ja jestem fajna laska i opalona i co stego, za to duzo facetow na mnie leci, a czasami jak ktorys jest fajny to sie z nim lubie byzkac i jezdzic fura po miescie, a w dresach chodza tylko firmowych! a nie jakis tam podrobkach... a wy zadrosnice brzydkie biale tluste kaczatka mozecie sobie tylko na mnie popatrzec i pomarzyc!

heh, no to się podbudowałaś Fajna Laska, no nie??? Powiem ci, ze inteligentna to ty nie jeseteś, chodź oczywiście temu zaprzeczysz:P:P:P:P.

A swoją droga mam nieco odmienne zdanie na temat drechów, metali punków, czy kogokolwiek innego..... No a niech się ludzie ubierają jak chcą, przecież to nie wygląd się liczy no nie....Wkurza mnie to chamstwo, którego coraz więcej..... Ale co zrobić, p****ało się niektórym w głowach, chyba za wile maja.......

Fajna Lasko pshyznam ci tu racje!- choć nie jestem opalona to tesh taka jestem. Lubie jak facetom c***e stoją na mój widok- a lampucery tylko patrzą jak ich "ukochany" klepie jęzorem w mojej gębie... Jeshcze się nie bzykam bo nie znalazłam tego... fajnego- ale pobawić się kimś można no nie? Facet jak fajny to byście tylko dupe mu lizały a jak typiara lepsha od was to po kątach ryczycie... Ja się nawet z domu rushać nie mushe by kogoś poznać! Heh... (zaraz mnie obalicie textami ale c***).

Dziewczyno przekaz mamie że wspolczuje jej córki ..... juz sie nie dziwe czemu czasami zdarzaja sie morderstwa mlodych dziewczyn.......chetnie takie OKAZY jak ty sam bym usunął z planety !!!!!! a słownictwo hoho ! chodzisz ty wogole do szkoly? wiesz , takie cos SZKOŁA ! slyszalas moze o czyms takim?

Tak chodze i oceny mam zadowalające. Również moja mama jest zadowolona ze mnie- a ja z niej. Niestety ale to prawda- nie ma człowieka który patrzy na twarz... widze że się buntujesh może opowiesh jaką twoja maska ma opinie?

a do jakiej szkoly chodzisz? ile masz lat? strzelam ----> 15? 16? bo uzywasz słownictwa z gimnazjum ....... pewnie masz na scianach pokemony co :P

Lepiej k****** stshelaj bo ci coś nie wychodzi ! Na ścianach mam plakaty konikooff a pokemony można spotkać na 4oom (wiadomo o kogo mi chodzi). Ty chyba nie kumash sytuacji człowieku- pshepadash za pashczórami? Heh... pewnie sam nim jesteś życze spełnienia shczęścia w miłości bo to się chyba nie zdarzy (chyba że stopień będzie równy).

Hehe Ty chyba nie kumasz sytuacji :D Mi nie chodzi o to czy ktos jest ladny czy nie, ale o to jaki poziom sobą reprezentujesz, bo jak dla mnie "mniej niz zeroooooooo " ... a ile mozesz miec lat wnioskuje z tego jakiego pisma uzywasz, te wszystkie skroty "sh, ps, " słowa: "kumash" ; "stshelaj" itp, takich słow uzywaja dziewuszki z gimnazjum albo jeszcze nizej.....wogole szkoda gadac, jestes dla mnie okazem zmarnowanego przykladu czlowieka, moze i jestes ladna ( chociaz nie widzialem Cie) ale uroda to nie wszystko, ale jesli juz jestes tzw ladna laska to potwierdzasz regułę "ladna dupa pusta glowa" ..... a moze odwrotnie? sama jestes brzydka i masz komNa ścianach mam plakaty konikooff pleksy i tylko kozaczysz na forum pokemonie? a co do Twojej wypowiedzi :"Na ścianach mam plakaty konikooff " ..... hmm ciekawe jakie to koniki :P Te co juz Cie ujeżdzały? Czy te ktore juz mialas w buzi? ....... i haha prrrrr prrrrr ;P

co juz sie nie odezwiesz z*******a dresiareczko ?

Heh, bez kitu, już myślałem że sie dzisiaj śmiać nie będe a tu nagle takie przytłaczające swoim poziomem wypowiedzi. Oj będe tu zaglądać... ;)

Tak wogóle to wracając do tematu, 3miasto chyba jest nawet na tle Polski mocno zadresione... mi to jednak w sumie aż tak bardzo nie przeszkadza bo wszelkie ewentualne "problemy" i złe klimaty rekompensuje w 100% szyder jaki się toczy z gości w ortalionie...

Inne tematy z forum

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4