duże rozczarowanie
Klub Calipso na samym początku wywarł na mnie bardo pozytywne wrażenie,przemili instruktorzy zawsze pomocni.Zarówno siłownia jak i szatnie bardzo zadbane. Ogólnie klub mi się podoba. Uczęszczałam systematycznie na zajęcia do czasu wprowadzenia przez klub różnego rodzaju kart klubowych z różnych zakładów pracy!!! Opłaciłam opłatę członkowską,która miała mi żekomo dawać pierwszeństwo korzystania ze sprzętu, a nie daje zupełnie nic !!! Poza tym Postanowiłam na lato zawiesić abonament na czas wakacji z powodu wyjazdów oraz korzystania z uroków pogody w aktywny sposób (pływanie, rower, rolki). Co się okazało? Jeżeli planuję powrót za miesiąc muszę JESZCZE RAZ wydać 100 zł za opłatę członkowską!która miała być jednorazową opłatą !!!!!!TO ISTNE OSZUSTWO !!!!!!!....Co do opinii poniżej apropo recepcji zgadzam się w 100 % !!! Oprócz Pani Iwony ,która jest jedyną kompetentną osobą tam- gorąco pozdrawiam !!! inne Panie to jakaś porażka,nie umieją odpowiedzieć na żadne pytanie, nie mają
pojęcia o pracy z klientami oraz prowadzeniu recepcji,już nie wspomnę o informacjach dotyczących samego klubu !!!
pojęcia o pracy z klientami oraz prowadzeniu recepcji,już nie wspomnę o informacjach dotyczących samego klubu !!!