duze zmiany

Bedac wczoraj w salonie zauwazylam ze pracuja nowe fajne fryzjerki,,poprosilam o strzyzenie,,naprawde super.
Mloda kulturalna osoba doradzila mi fryzurke oraz produkty do moich wlosow.
Bedac ostatnio zajmowala sie mna taka starsza roztrzepana bladyna nie bylam za bardzo zadowolona -slyszalam ze juz sie z nia rozstali no i dobrze..ta zamiana jest duzo korzystniejsza.
Ta Pani ktora mnie wczoraj strzygla poswiecila swoj czas w 100 procentach dla moich wlosow.W pracy wszystkim sie podoba moj nowy wizerunek..oby tak dalej..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: duze zmiany

zgadzam się też ostatnio byłam w tym salonie i trafiłam również na młodą dziewczynę może to ta sama. Z szarej myszki zmieniła mnie całkowicie z długich prostych włosów zrobiła mi fryzurę dłuższą ale naprawdę perfekcyjnie bardzo mi się spodobała jej praca i na pewno będę do mnie przychodzić. Nawet jeśli jest trochę drogo to i tak warto. Witają Cię z uśmiechem od ucha do ucha na twarzy, doradzają no i dla nich jest najważniejsze zadowolenie na twarzy klienta. BRAWO więcej takich osób w salonie !

Re: super!salon fryzjerski dorota

przegladajac opinie zapisalam sie obslugiwala mnie taka smieszna grubawa fryzjerka,,sympatyczna z polotem..jestem upierdliwa co do swego wygladu,,troche jej natrulam,,ale dziewczyna dala z siebie wszystko .
Doradzila kosmetyki do stylizacji welli i jeszcze kupilam szampon kerastase tak to sie chyba pisze ..
wyszlam zadowolona ..dlugo nie moglam trafic na taki salon-recepcja usmiecnieta -kawa ,herbatka ,gazetki porada stylistyczno kolorystyczna. polecam!!!

nowe bo straszna tam rotacja dziewczyn jak są jakieś fajne to odchodzą to o czymś świadczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

te fajne zmądrzaly i odeszly
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam p.Aniu
odeszla Pani? i jak skonczyla -nie odeszla a zwolniona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

SZUKAMY NAJLEPSZYCH NIE SREDNIAKOW -NIE KAZDY MOZE NAS PRACOWAC!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

nowa miotla lepiej zamiata -jak stAra sie nie sprawdza!!to sie tyczy w kazdej branzy.
takie wypowiedzi swiadcza o jednym - pracowales lub pracowales.
Jezeli ktos nie sprawdza sie na danym stanowisku to zmieniamy ,, Staramy sie zapewnic naszym klientom jak najwyzszy poziom slug.
Na fachowosc sklada sie wiele czynnikow nie kazdy czlowiek ma te 60 % idealu...stad tez poszukiwania nowych fachowcow -
zapraszamy
personel jest stale szkolony ..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

hahah szkolony jaka bajka .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

pracodawca tej firmy to oszust , wyzyskiwacz ludzi . najważniejsza jest kasa ! daleko tak nie zajadą z takim podejściem do swoich pracowników .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0