dzień dobry

Myślę że jak zaczniemy sobie mówić dzień dobry będziemy bardziej mili dla siebie chętni to rozmowy będzie mniej agresji także na forum . Zacznijmy od sąsiada który jak nas mija to udaje że nie widzi. ... polecam to pomaga
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 35

Re: dzień dobry

Tak to prawda. Połowa sąsiadów mija się bez słowa udając że nie widzi. Ale czy jako kobieta mam mówić dzień dobry mężczyźnie prawie w moim wieku który na spacerze z psem mija mnie bez słowa?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 32

Kochani chama ze wsi wygnasz, wsi z chama nigdy. Przestałem się kłaniać sąsiadom bo zawsze to ja "byłem pierwszy". Teraz mi się w pas kłaniają:-)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 32

To masz szczęście do sąsiadów. Ja pomimo, że mówię dzień dobry zawsze, udają zaskoczenie albo jakby nie słyszeli. Nigdy nie słyszałem aby ktoś sam się przywitał. Nadmieniam, że nikomu nic nie zrobiłem i nie odstraszam ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 27

Żeby uscislic problem to chyba nikomu korona z głowy nie spadnie jak powie dzień dobry ! To chyba nie chodzi o to kto pierwszy ma powiedzieć i kto ma się komu klaniac ale żeby mówić , rozmawiać. .....najlepiej mają właściciele psów to jasne, ale sąsiadów także widzimy na parkingu i nic....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 27

Dzień dobry :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 26

Musicie mieć świadomość tego że karczemki to typowa sypialnia jako dzielnica i tutaj jakiekolwiek życie towarzyskie nie istnieje. Ja mieszkam tutaj ponad 5 lat a nie znam połowy swoich sąsiadów z klatki taka tutaj jest rotacja. A ci co wynajmują tutaj mieszkanie najwyraźniej mają to w du...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 30

niestety zgadzam się z tobą
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli wszyscy się zgadzają że można być miłym od rana i mówić dzień dobry to dlaczego tyle , nie, dla pomysłu. ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...