e-papieros - gdzie kupić i jaki?

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Chciałabym kupić e-papierosa w prezencie koleżance. Chcę, żeby była zadowolona, a nie kupić cokolwiek.
Czy jest coś, na co warto zwrócić uwagę? Może coś polecacie (model, sklep - najlepiej w Gdańsku)? Nie mam o tym pojęcia, więc będę wdzięczna za każdą radę, sugestię :)

Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: e-papieros

ja kupowalam w leclercu, na przeciwko kas jest stoisko. tez nie wiedzialam, jaki wybrac, sprzedawca zadal kilka pytan, ile pale, kiedy najczesciej, jakie papierosy kupowalam itp. dobral jak dla mnie odpowiedni.

Re: e-papieros - gdzie kupić i jaki?

A nie lepiej kupić przez internet? Większy wybór, lepsze ceny, nie trzeba nigdzie chodzić?:) Na początek dobrym wyborem będzie moim zdaniem Cigger Price http://cigger.pl/pl/17/sklep/p:92 na początek, za niewielkie pieniądze, można wypróbować z czym to się je :)

Jeśli chodzi o zakup e-papierosa to ja zdecydowanie polecam model Only Q1 ze sklepu internetowego (sklep.takeitliquid.eu), warto się u nich zaopatrzyć też w liquidy bo mają naprawdę niespotykane i bardzo dobre kombinacje smaków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli chodzi o akcesoria do palenia to polecam sklep vogell.pl , jak dla mnie najlepsze smaki liquidów jakie dotąd wypróbowałem, arbuzowy i truskawka zdecydowanie najlepsze.

Jednorazowe waporyzatory marki Crystal zamówisz z https://e-fajki.pl/. Oferują oni możliwość zamówienia większych ilości w atrakcyjnych cenach, co sprawia, że są świetnym długoterminowym dostawcą dla Twojego sklepu. Dzięki nim będziesz mógł rozszerzyć swoją ofertę i przyciągnąć nowych klientów.

Inne tematy z forum

Jak wybrać odpowiedni rodzaj masażu w zależności od potrzeb (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Niedawno zacząłem się zastanawiać, jaki rodzaj masażu będzie dla mnie najlepszy....

Hala Gdynia, pirackie kasety z lat 80 (13 odpowiedzi)

Poszukuję kaset -> pirackich składanek, które można było zakupić pod koniec lat 80 na gdyńskiej...

Jak otworzyć sklep internetowy (77 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...