realia

Zastanawiam się czy na tym świecie są jeszcze mężczyźni dla których wygląd kobiety nie jest najistotniejszy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: realia

nie przesadzajmy, czesto spotykam na ulicy pary z serii on przystojny, fajny, sympatyczny itp a ona niekoniecznie Miss Swiata na dodatek z nadęta i sfochowaną miną a gdy maja dzieciaka to zastanawiam się kto ją zapłodnił....musiało byc bardzo ciemno :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

kurcze to chciałabym wiedzieć gdzie oni się poznają:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobre :-)

bo mężczyźni to dziwne stworzenia.....
świat bez nich byłby lepszy...
nikt by nas, kobiet nie krzywdził.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ciężko jest znaleźć normalnego uczciwego faceta czy ja wiem czy byłoby lepiej ile można siedzieć w domu w samotności?

zgadzam sie ze ciezko, a im czlowiek jest blizszy 30stki tym wieksze prawdopodobienstwo ze trafi sie na żonatego kawalera ;) lub innego "och Karola" ;) ale ponoc nawet niewlasciwe osoby prowadza nas do poznania tych wlasciwych wiec warto wychodzic z domuuuu

zgadzam się problem polega na tym, że tak samej trochę lipa a w związku z tym że wszystkie koleżanki już mężatki mężowie nie są raczej temu przychylni.

sądziłam, że mój książę jest normalny....
teraz od 2 tygodni się nie odzywa a ja włosy sobie z głowy rwę bo nie wiem co takiego zrobiłam...
wczoraj mnie kochał a dzisiaj nie jest pewien :(
mężczyźni :( ranią tylko i się nami bawią!
i guano mnie obchodzi jeśli komuś nie spodoba się to co piszę.
wiem co piszę!
na początku są mili, kochają, obiecują złote góry..
z niewiadomych przyczyn milkną... bo zabawka się znudziła!

podziwiam a nawet zazdroszczę parom, które są szczęśliwe, które się kochają bezgraniczną miłością i chcą być ze sobą nawet gdy się kłócą!

..... bo jak można z dnia na dzień zamilknąć i nie dać znaku życia, potem napisać smsa, że potrzebuje czasu ?
jak można pozwolić by osoba, z którą wiązało się przyszłość płakała całe noce, winiła siebie za to wszystko?
to tylko mężczyzna jest do tego zdolny....

a było tak pięknie gdy się poznaliśmy :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie ma przypadkiem na imię Przemek?

no niestety coraz wiecej jest rozwodow przed 30stka co oznacza ze te niby super dobrane pary z roznych przyczyn ze soba nie wytrzymaly...to czego komus "zazdroscilismy" tez nagle stracilo sens

hehh ja póki co jestem uczulona na prawników i imię Michał ;)

dobrze że przynajmniej tutaj jest z kim pogadać :)

ja biore antybiotyk i jestem na L4 wiec wole sie nie pokazywac na miescie w ten weekend ;)

nie nie Przemek...
Marek,,,
Michały, Adamy i Krystiany dla mnie te imiona nie istnieją..
i nie chodzi o to, że wszyscy to moi ex..
nie..
mam uraz do tych imion...

moze rzeczywiscie cos jest z tymi imionami...

coś w tym jest :) zazdroszczę tym co znaleźli swoje przysłowiowe połówki. A co do tego, że potrzebuje czasu to może za szybko rozwijała się ta znajomość i się chłopak wystraszył?

rozwijała się, to fakt..
ale człowiek dorosły wie kiedy powiedzieć STOP!
a jego dorosłość objawiła się tym, że nie ma odwagi nawet porozmawiać i wytłumaczyć o co w tej grze chodzi...

a długo jesteście razem jeśli można spytać

hehh tez kiedys mialam takiego absztyfikanta co to nagle zamilkł...odezwal sie po 10mies, ponoć bał się zaangażowac blablabla

jasne jak zwykle srutututu porażka i jak tu znaleźć kogoś normalnego ... ja już straciłam nadzieję... kurczę a może to ze mną jest coś nie tak ... w sumie lalką barbie nie jestem ale garba też nie mam

a jeszcze potem sie zdziwil ze szybko sie po nim otrzasnelam i zaczelam randkowac (bo kolezanki nie daly mi siedziec w domu i użalac sie), myślal pewnie ze pól roku będe po nim płakać w poduszkę, hehhhhh

zapytać można ale odpowiedzi nie udzielę...
i nie martw się.. nie był to miesiąc czy dwa..
po tak krótkim czasie powiedziałabym "wypier*** ch*** "!!!

tu chodzi o dziecinne zachowanie tak poważnego człowieka.
zostałam sama z moim myślami.
co wy byście zrobiły na moim miejscu nie mając żadnego kontaktu z drugiej strony ?

nic sie nie da zrobic gdy druga strona nie ma ku temu chęci, zmiana pawiana i tyle, chociaz na poczatku to trudne

nie dziwie się, że cię olał skoro taka ograniczona jesteś ;|
co ma imię do człowieka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale narzekacie a ile jest takich par co im wyszło rozejrzyjcie się na ulicy ile chodzi takich par które widać że są ze sobą długo i są ze sobą szczęśliwe a Wy tylko widzicie te które są nie szczęśliwe

my tu mówimy o sobie a nie o innych

no nie tylko ale tak poza tym to gdzie Wy tych facetów poznawałyście brałyście w ciemno pierwszy lepszy jakichś niedorajdów jak kobieta jest wyjątkowa to nie da się jej tak po prostu zostawić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

powiedział co wiedział...
zauważ że piszą tu same kobiety..
czyżbyś też był samotny?

JESTEM SAMOTNY I TEŻ MÓGŁ BYM WIELE POWIEDZIEĆ WIELE NA TEMAT KOBIET ALE PO CO WSZYSCY JESTEŚMY TYLKO LUDŹMI CZY KOBIETA CZY FACET PODOBNIE MOGĄ SIĘ ZACHOWAĆ

autor jak nie czytasz wątku od początku to co Ty możesz powiedzieć ?
nikt tu nie pisze o nieszczęśliwych parach z ulicy bo nikt nieszczęścia nie wywleka w publiczne miejsca..
ludzie pokazują się raczej z innej strony pomimo tego, że nie zawsze są szczęśliwi..
czytanie ze zrozumieniem było w podstawówce albo i jeszcze wcześniej

nie przesadzajmy, czesto spotykam na ulicy pary z serii on przystojny, fajny, sympatyczny itp a ona niekoniecznie Miss Swiata na dodatek z nadęta i sfochowaną miną a gdy maja dzieciaka to zastanawiam się kto ją zapłodnił....musiało byc bardzo ciemno :P
nieustannie podwyższaj poprzeczkę... A TO JEST O KIM CHYBA NIE CHODZIŁEM DO PODSTAWÓWKI

na pewno nie o nieszczęśliwych parach spacerujących po mieście...

hehh no to raczej nie o moim zwiazku bylo, ja tam akurat mam JAKIEŚ wymagania a to juz cos ;)

ale się dyskusja rozwinęła ... no cóż wychodzę z założenia że jeśli komuś pisana jest samotność to zapewne tak będzie... kurczę muszę być chyba bardziej optymistyczna

ja też mam wymagania i dlatego jestem sam

autor - zycie mnie nauczylo ze jednak nie warto obnizac swoich wymagan wzgledem ludzi ktorych chce poznac i "wprowadzic" do swojego zycia, nie chodzi tylko o potencjalnego partnera

smerfetka ja już teraz wiem, że do końca życia będę samotna..
nic nigdy mi się nie układało..
szukałam winy w sobie, nie znalazłam...
szukam winy w mężczyznach bo całe zło świata pochodzi od tego marnego gatunku...

aj tam glupie gadanie, kazdy z nas ma prawo kochac i byc kochanym i mysle ze kazdy na jakims etapie zycia czy zwiazku musial o to zawalczyc, niektorzy musza sie napracowac by kogos poznac, inni by utrzymac go przy sobie itp

a ja tam lubię być królewną.../ zdobywaną, kochaną, upragniona... po prostu kobietą...
takich też się teraz nie szuka...
:o)

a ja sie zastanawiam czy sa na tym swiecie faceci ktorzy potrafia szczerze i prawdziwie kochac....

no wlasnie - milosc mezczyzny to chyba oksymoron

"autor" a co to za wymagania jeśli można spytać?

namawiam do optymizmu to dobra cecha która przyciąga dobre sytuacje w życiu

żeby nie narzekała przede wszystkim ;)

to ja mam troche wiecej wymagan - enjoy:

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=297872&c=1&k=46

tak szczerze to ja też

autor
starałam się myśleć optymistycznie, uśmiechać się szczerze, nie przez zaciśnięte zęby..
niestety ....
nikt mi już nie powie, że będzie dobrze i że świat jest piękny..
bo dobrze nie będzie a świat jest okrutny...
dokoła same kłamstwa, którymi nas karmią a my tym żyjemy bo myślimy że tak ma być!

a moze i sa tylko my zle trafiamy...

to niech ktoś powie co trzeba zrobić żeby trafić dobrze

nic nie da Ci pewnosci ze trafilas/łes dobrze, nawet slub czy inne deklaracje

chyba nie ma odpowiedzi na to...

aj tam, lepiej kupic sobie jakis kobiecy ciuch, pomalowac pazurki, zrobic fryz i wyjsc z domu zamiast teoretyzowac

nie szukać na siłę

są na pewno tak jak i złe kobiety są ;)

co racja to racja złe kobiety niestety istnieją ...

no nic czas spać rano do pracy... życzę wszystkim spokojnej nocy ...

teraz każda noc jest niespokojna ....

smerfetka- dzięki, wzajemnie :)

no właśnie,
może powinnyśmy być złe?
a nie potulne i miłe dla swoich mężczyzn ?
może wtedy oni by nas doceniali?

no ja tam raczej nie skaczę nad facetem, za facetem i za autobusem się nie biega

to chyba nie jest dobre wyjście bądź porostu sobą

cos w tym jest, oszukujac innych tak naprawde bardziej oszukujemy samych siebie ;)

ok tez ide spac co by worów pod oczami jutro nie zobaczyć ;)

dobrej nocy wszystkim :)

dobranoc

no co jest już uciekacie myślałem że wieczór się rozkręca

ej śpiochy

chyba noc :) dobranoc

kolejny "piękny dzień"....
dzień dobry

dzień dobry :)

Są na pewno. Tylko jak głosi stare powiedzenie "Ładna miska jeść nie daje, a z brzydkiej się nie da..."

Wrzucę swoje 3 grosze, jeśli można..
Sam do pięknych nie zaliczam się a tkwię w drugim już małżeństwie, sypiącym się, ale to inna sprawa ;) Co prawda mówią, że przystojny, ale to nie są opinie subiektywne ;p
Wystarczy spojrzeć na ulicy, jak ktoś to napisał - pełno jest par, gdzie którejś ze stron bardzo brakuje do nazwania jej atrakcyjną - ale są ze sobą. Co prawda, facet tym atrakcyjniejszy im grubszy portfel (ale to inna sprawa).
Nie ma co kategoryzować ludzi na pięknych/brzydkich. Ważniejsze to co ktoś sobą reprezentuje, jakim jest człowiekiem, czy nie udaje kogoś kim zupełnie nie jest. I uśmiech, ten jest bardzo ważny...chociaż trudno o niego, wiem po sobie.

Co mnie zaskakuje, zauważyłem wysyp trzydziestolatków z podobnymi problemami....co się z nami dzieje? :(

Postaram się Tobie oidpowiedzieć co dzieje się z tą grupą wiekową o której mówisz... kobiety podobnie jak mężczyzni (badania) szukają stabilizacji wyjątki szukają finansowej prawie wszyscy duchowej. Dla faceta ważne jest to: wygląd zewnętrzny kobiety/dziewczyny/zony - koledzy muszą zazdroscić tylko że czasami na te "piękności" trzeba łożyć aby takie piękne one były (skrajne przypadki) facet potrzebuje się realizaować (kobiety mają nieco inne wartości i potrzeby) musi zaspokoić męskie ego. Ludzi dzielą pieniądze tak jak ich zbliżają... ponoć co 7 lat nam się odmienia (nam mam na myśli wszystkim nas) ludzie się zmieniają albo dopiero odkrywamy jacy w ogóle są? Prawdą jest jednak to w co głęboko wierzę, iż nigdy tak do końca nie poznamy drugiego człowieka nam bliskiego - dlatego to się nazywa zaufanie i wiara w partnerstwo i związek.

P.S. teraz ja wtrąciłam swoje 3 grosze ;)

7 lat powiadasz..
Może wynika to stąd, że tyle mniej więcej potrzebujemy czasu aby zrozumieć jak źle czujemy się w chwili obecnej i dochodzi do przewartościowania życia?
Bo ja wiem..
Może to zwykłe dojrzewanie pod wpływem swoich doświadczeń bardziej.

Dojrzałość i oczekiwania każdej ze stron... doświadzcenia te razem czy te z osobna? ludzie się dobierają na zasadzie albo podobieństw - przeżycia /pasje / hobby lub różnic diametralnych wiara / wartości / oczekiwania lub ich wyobrażenie że naprawię tego partnera... sama nie wiem, ale coś w tym jest wiem że zasady nie ma, ale...

Co ludzi zbliża? co nadaje sens? ja wiem co dla mnie, ale nie mogę wypowiadać się ze osoby trzecie

Realiza są takie jakie my chcemy aby były a jakie tworzymy?

Co zbliża?
Wspólne hobby lub ich brak.
Podobne poglądy lub ich przeciwieństwo.
Wiara w to samo lub w zupełnie coś innego.
Bogactwo materialne lub duchowe.
Szalony optymizm lub twarde stąpanie po ziemi.

Lub po prostu ta iskra w oku gdy na nas ktoś patrzy..lub my na innych.

Jakie to proste przecież ;]

Rozbawiłes mnie :) jakie to oczywiste co napisałeś :) Wszystko co napisałeś może łączyć lub dzielić to tylko od nas samych zależy na ile :D

Staram sie dowiedzieć jaki punkt myślenia i oczekiwań mają panowie poważnie myślacy o partnerstwie na całe życie a tu niespodzianka! :) prawda chyba jest prozaiczna i banalna Ameryki nie odkrywam twierdząc, iż zależy jak leży i jak się ułoży ;]

Idę o zakład, że każdy facet myśli inaczej. Niektórzy podobnie, ale nie tak samo. I na szczęście (lub i nie) bo świat byłby okropnie nudny.

Podobnie facet, kobiety też nie zrozumie. Każda inna a dodatkowo jej poglądy/humor/przekonania zależne są od swojego "widzi-mi-się" :P

Niestety niektóre sprawy wychodzą po dłuższym okresie, gdy może być już za późno ale nie da rady odpowiednio poznać człowieka aby wiedzieć, że to właśnie ten/ta. A nikt chyba nie przynosi na randki formularza z tysiącem pytań typu - poglądy polityczne - priorytety w życiu - nastawienie do dzieci - czy lubi zwierzęta - czy woli pomidorową czy kapuśniak..
Jednak najważniejsze chyba jest to, aby być sobą.

hahha ankieta i stos formularzy na pierwszej randce :D

ale się uśmiałam - a w pracy siedzę ;)

Ciekawe jaka reakcja byłaby partnera na taką formę żartu podczas pierwszego spotkania? a że mam twórczą wyobraznię widzę to oczami swojego poczucia humoru :)

Pod twoją wypowiedzia się podpisuję :)

co do pomidorowej i kapuśniaka to wszystko do zjedzenia byle się nie ruszało i uciekało z talerza ;P

są tematy których ja nie poruszam: polityka i pogoda ;)

Dzień dobry.......... fajnie się czyta ale co się tak na prawdę dzieje to widzimy.....
proszę może ktoś z Was miałby rozwiązanie dla "aza" ........ opisuje swoją tragedię w temacie Kobieta........
Bogna często pierzesz psa ;)

Witaj :)
moj pies z racji że jest biały musi być częściej prany :) dodatkowo włazi wszędzie gdzie się da pod szafy i szafki a nawet włazi pod dywan! kwiaty przewraca i przenosi buty - co poteguje potrzebę kąpania jego włochatego tyłka.

to jakiś mały rozrabiaka chyba że masz szafę na wysokich nogach......

Może nie zaśmiecajmy tutaj wątku o psie ;) bo nie on jest bohaterem i tematem zasadnicznym :)

To jest maltańczyk - czyli mała biała włochata kulka. Jest jeszcze dzieciakiem, więc myśle ze mu minie etap "szpiega" i przestanie penetrować wszystkie zakamarki nawet te najmniejsze bo ten kudłacz zmieści się do dziury w okolicach 10 cm!!!

ok psy i koty pod dywan.......
ale chyba realia umierają......
ja z innej beczki........
wielu piszących ma w swoim temacie zakładkę "jesteśmy już po ślubie tyle...a tyle" jacy oni muszą być tym faktem szczęśliwi a to przecież początek końca nie wieże w związki jak kiedyś..... gody 20,30,50.....
teraz nastała epoka masz to daj nie masz to spadaj........

Moi dziadkowie z obu stron :) podobnie jak rodzice są razem od dnia kiedy powiedzieli sobie sakramentalne "tak"
W mojej bliższej rodzinie nie było żadnego rozwodu - co najwyżej śmierć jednego z małżonków... takie czasy to przeszłość.... ale jak juz ktoś powiedział dzisiaj (w jednej z rozmów wcześniej) wszystko zależy od nas samych możemy szczęśliwie dożyć diamentowych godów :) i byc szczęśliwi jak nasi dziadkowie i rodzice - a czasy i pogoń za kasą, marzeniami, niespełnionymi marzeniami, ambicja itd.. to raczej wymówki :)

@art... wbrew pozorom zdarzają się jeszcze ludzie po tytułem"
bierz co chcesz, dusze bierz... tylko daj wielka miłość , tak prawdziwą... jak to kiedyś ktoś zaśpiewał...
u mnie właśnie minęło 7 chudych lat od... i mam nadzieję że te następne 7 będzie tłustych...

Zmiana pokolenia, co zrobić.
Kiedyś ludzie mieli inne wartości, priorytety.

Kto z naszych dziadków czy rodziców martwił się nad tym jak i gdzie będą mieszkać? Czy będzie ich stać na życie?
Żyliśmy w czasie tak zwanej transformacji..uczyliśmy się demokracji, nastały początki kapitalizmu. Konsumpcjonizm, wygoda...
Teraz chcemy mieć wygodę w doborze partnera życiowego..a coś co na początku wydaje nam się dobre w miarę czasu coraz bardziej zawadza..i rozwód gotowy.

Nasze dzieci (ufff...chyba dobrze, że nie posiadam :( ) myślą tylko o tym, czy stary/stara kupi mu iPada, nową grę czy komputer (bo gra już nie śmiga). Inne grają w słoneczko (było dziś trochę o tym), szlajają się bando po mieście kryjąc się z papierosami.. Wychować jak? Dziecku klapsa na tyłek przecież nie damy wychowawczo bo to przecież przemoc i bicie dzieci...a z dzieckiem też rozmawiać nie potrafimy, ba, tylko od niego żal.pl lub podobne odzywki słychać...gorzej jak z kobietami ;p
Jakimi oni będą ludźmi?..

Świat się stacza..
I my jeszcze chcemy jakiegoś partnera znaleźć :(

tylko sobie nie wmawiaj 7 takich, 7 takich przerabiałem to....... bardzo kochałem i wszystko wybaczałem na wszystko pozwalałem wedle możliwości bo 7.......... teraz jest już po....wszystkim kto inny mówi sobie 7......

Słoneczko ? proszę krótko co to........

Najtrafniesze podsumowanie.

Ale pamiętaj o jednym aby nie stać się tym, czym nigdy niechciałbyś być :)

W moim przypadku starszą gderającą panną z kotem na kolanach w otoczeniu sąsiadów, którzy mają mnie dość... - nie stanie się tak bo oznaczałoby to dla mnie koniec mojej filozofi i optymizmu życiowego :)

@goha - http://forum.trojmiasto.pl/Gra-w-butelke-t303311,1,130.html

@Bogna - może takie stare tetryczki to zapowiedź tego co nasz czeka? Ciągłe niezadowolenie z życia może do tego doprowadzić.

Mam tylko nadzieję, że jeśli będzie takim dziadem ganiającym z laską po ulicy bezwstydników dla którym "ślimak" w miejscu publicznym będzie zwykłym przywitaniem (kto wie, może tak będzie za 30-40 lat i zamiast podawać sobie rękę, będziemy się lizać) - ktoś mnie wtedy dobije.

funky_koval

Zabijasz mnie dzisiaj tekstami :) z uwagi że jestem w pracy - wyłączam się z forum bo rozprasza mnie moja wyobraznia ;)

P.S. mam nadzieję że lizać się na przywitanie nie będziemy - oby świat na głowie nie stawał tak szybko...

Pozdrawiam ciepło :) i uciekam w świat realny.

Czymś trzeba nadrabiać, jak nie urodą to tekstami ;)

A właśnie, odnośnie zalet innych i "braków" u innych - http://moto.gadu-gadu.pl/5699638667425380275/wrzuc-na-luz--stracil--w-wypadku-kawalek-penisa-rekordowe-odszkodowanie?utm_source=gg&utm_medium=main
Wychodzi, że 1 milimetr "męskiego atutu" warty jest około 215 tyś. $. Już ten jeden milimetr mógłbym poświęcić, tyle by odrosło ;p

Pozdrawiam również, uśmiechu na co dzień..pomimo jego szarości :)

a ja tam wole zostać gderającą kociara niż pseudożoną... zgorzkniałą, zaniedbaną i sfrustrowaną faktem posiadania męża nie takiego jak sobie wymarzyłam... szukającą dziury w całym, szpiegująca i ociekającą jadem na schodach klatki schodowej na której młodzi, szczęśliwi chwilą będę szukać czegoś dla siebie...
nie mówię że mi się to podoba ale wiem jak to jest kiedy "starzy w domu a na dworze mróz"... tez kiedyś byłam nastolatka zakochaną , szczęśliwą i ... i już...
więc wole na stare lata kochać... choćby koty niż zatruwać świat swoja osobą w "szczęśliwym" związku

butelka, wiaderko, słoneczko si

a popro chcenia bycia żoną - kiedys bylam jedną z tych super hiper niezależnych kobiet co to pracują, studiują i jeszcze chłopa maja i oczywiscie mialam swoje pseudofeministyczne cosmo poglady, nie chcialam np zmieniac nazwiska na wypadek gdyby przytrafilo by mi sie popelnic malzenstwo...teraz zupelnie inaczej do tego podchodze, mysle ze to bylby zasczyt przyjac nazwisko mezczyzny ktorego kocham i podziwiam

FF to nic nie zmieni..... dzisiaj kochasz i podziwiasz.....przychodzi kryzys raz drugi i już człowiek zmienia poglądy..... dlatego mówią na nas "człowiek"

oj tam oj tam...i gdzie tu optymizm? Kiedys ludzie pobierali sie szybko i mlodo i wlasciwie razem poznawali życie, obecnie jest inaczej, kazdy ma jakies wymagania czy to dotyczace wygladu, wyksztalcenia czy zarobkow potencjalnego partnera

albo jesteś farbowana albo rzeczywiście zarąbista bo nie śmierdzi tu blądynką, Twoje ego powinno znaleźć godnego partnera bo jesteś OK i pozazdrościć typowi bo nie będzie miał tego świadomości....Bużka

dzięki.......już wiem dlaczego nie mam faceta :P

tak tak..... można zrozumieć że samemu nie musi być źle ;)
i proszę nie manifestuj niezadowolenia......

ale ile mozna sie realizowac? chcialabym móc dac cos od siebie jakiemus facetowi ktory nie bedzie dorastal mi do pięt :P

poszukaj kogoś na http://www.krasnoludki.com ach ale oni są do kolan nie do pięt....

hehh, no wlasnie - nawet oni sie nie nadają ;)

z tymi piętami to było oczywiscie ironiczne ;) tak naprawde nie mam zbyt wielu "wymagań" - ot, żeby nie pił, nie bił i żeby pamietal o kwiatach nie tylko w ramach przeprosin ;)

gdyby tak było to obecnie siedziała byś na jego kolanach.....
na początek małe wymagania..... później się rozkręcacie ;)

no patrz, rozgryzłeś mnie :P

Twoje oko wszystko zdradza.....coś w nim jest......chyba opiłek ;)

cóż....ma sie ten błysk w oku ;)

mam kolegow pare i nie patrza na wyglad kobiet ale na charakter jaki ma wiec mozna znalesc ja osobiscie czesciowo zwracalem uwage na wyglad kiedys ale zrozumialem ze wyglad to nie wszystko zona moja nie nalezy do pieknosci ale dla mnie zawsze bedzie piekna

myslę ze do pewnych rzeczy trzeba dojrzec - kobiety tez czesto na poczatku wybierają super przystojnych, imprezowych gosci z ktorymi moga pokazac sie na miescie, a kilka lat pozniej maja juz inne wyznaczniki, co innego jest dla nich wazne i bawidamki ida w odstawke

FF to nie błysk w oku tylko flesza ..... :p
Pio szacuneczek każdy ma lub chce mieć anioła........

zwał jak zwał :P

Hmm... ja swoją piękniejszą połówkę pokochałem za to, że ma niebanalne poczucie humoru... przynajmniej rozumie o co mi chodzi ;)
Poza tym jest na pewno inteligentniejsza ode mnie ;)
I na pewno nie zamienię Jej na inny model ( i mam nadzieję, że Ona mnie też nie ;] )

A wygląd... hmm... jak Ją zobaczyłem w autobusie jakieś 10 lat temu to zapomniałem gdzie i poco miałem jechać...

No i nie zapomnę zapachu miodu z orzechami którym pachnęły Jej włosy :))))))))))

usser - piekna historia, tylko pozazdroscic :)))

Jakby tak "laski" leciały na moje niebanalne poczucie humoru to miałbym co weekend inną ;p

Tobie Usser życzę wszystkiego Naj z ukochaną kobietą :) Byłoby super gdybyście byli wyjątkiem spośród wszystkich tych "par"..

poczucie humoru to podstawa :) wiec sie nie poddawaj :)

Ale tylko w sieci, normalnie jestem "mrukiem" ;P

to chyba wiecej takich " mrukow" potrzeba;)

Mruki to całkiem ciekawe rybki są.

Czasem jest ciężko... ale już ładnych parę lat ze sobą jesteśmy
Mamy czworo wspaniałych dzieci... 9-6-4-1,5 latek
Jedynie warunki mieszkaniowe dają czasem nam popalić... ale "na zawsze razem" do czegoś zobowiązuje ;)

Dobra rada... kto nie próbuje ten sam na forum siedzi ;)

Inne tematy z forum

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...