egzaminy ciąg dalszy

Temat dostępny też na forum: Nauka i Szkolnictwo
Witam,

Poszukuje jakiś wiadomości na temat egzaminów z prawa w turystyce i organizacji i zarządzania. Czy wiecie może coś na ten temat? Organizację mam z dr Darabaszem a prawo z prof. Grzegorzewską. Dziękuje z góry za odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: egzaminy ciąg dalszy

Zaponiałam dodać że chodzi o WSTiH w Gdańsku :)

ja mialam z tymi wykladowcami 2 lata temu, bo juz jestem po styudiach i w tym roku sie bronilam...z obu przedmiotow jets test , z prawa jednokrotnego wyboru, a z OiZ wielokrotmnego i z obbu przedm tylko z notatek z wykladu, nic spoza. Egz byly sredniej trudnosci, tzn sa w tej szkole latwiejsze pzredmioty ale i sa latwiejsze. Pamietam ze w organziacji i zarzadzaniu trzeba sie bylo dobrze wczytac w pytanie zeby dobzre zrozumiec i odpowiedziec, i sie samemu nie wkopac... Niestety nie mam z tych przedm zadnych materialow. Uwazaj na prawo bo podvchodzac do zerowki, babka nie pozwala zdawac juz w 1 terminie i poprawiac oceny tylko w poprawkowej sesji!

hej jesli macie jakies wyklady badz test z podstaw turystyki to prosze oo kontakt moj nr gg to 2334858 z góry dzieki.potrzebuje czegos do tego piątku

Inne tematy z forum

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

GASP (5 odpowiedzi)

Czy ktoś się orientuję ile wynosi obecnie czesne w Gdańskiej Autonomicznej Szkole Podstawowej ?...