rekrutacja nabór do przedszkoli państowych na rok 2012/2013

witam zachęcam do pisania na temat rewkrutacji na sezon 2012/2013 do przedkoli jak coś wiecie dajcie znać
ja jestem z przymorza się chętnie poznam opinie na temat tutejszych przedszkoli
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rekrutacja nabór do przedszkoli państowych na rok 2012/2013

kurde - kartę zanieśliśmy wczoraj :] właśnie się zalogowałam i w dalszym ciągu mogę zmieniać dane :P nie mam takiego info jak Victoria - czyli jeszcze nasze zgłoszenie nie zostało potwierdzone?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Logujemy sie i wchodzimy w "Moje zgloszenie" i przy 1 kroku mam taka informacje:
Zgłoszenie zostało już zweryfikowane na podstawie dostarczonych dokumentów przez jednostkę pierwszego wyboru. W związku z tym nie ma możliwości modyfikacji danych.
W przypadku konieczności zmiany danych prosimy o kontakt z jednostką pierwszego wyboru.

W statystyce. Jesteśmy tylko jedni na razie zapisani do grupy i po dostarczeniu dokumentów system zmienił na zweryfikowany. Pani dyrektor również powiedziała że zgłoszenie zostało zweryfikowane.

gdzie to widzicie?

my wczoraj znieśliśmy kartę :] bardzo sympatyczna Pani Dyrektor oprowadziła nas po sali dla 3-latków (a właściwie Gabrysia - wszystko Mu pokazała), zobaczyliśmy łazienkę itp. :] i na koniec Młody zmienił zdanie - że jednak chce tam chodzić ;) (wcześniej na pytanie Pani Dyrektor odpowiedział, że nie - chociaż w domu chciał)

no to napiszcie gdzie taka informacja się znajduje
?;)

Nasze też już zweryfikowane

skąd wiesz, że masz zweryfikowane swoje zgłoszenie? :P

ja tez sie logowalam i juz mam zweryfikowane zgloszenie:)

U mnie wszystko ok :)

rano logowałam się.

Czy mozecie sie zalogowac? Rejestrowałam dziecko wczoraj, dzisiaj chcialam cos poprawic i nie moge sie zalogowac. U was dziala?

ale i tak na dzień dobry musisz wyskoczyć z 600zł + wyżywienie... :P

moja Mama nie pamięta, żeby były jakieś problemy z miejscem w przedszkolu w czasie, gdy musiała mnie zapisać :]
nie wiem czy wszędzie mieszkańcy sami budowali przedszkola? bo u nas dosłownie, własnoręcznie budowali. w ramach godzin społecznych.
później moje przedszkole zamknęli, stało puste kilka lat i zrobili prywatną szkołę :]

a miejsc dla przedszkolaków brakuje...

wpisowe 300 płaci się tylko raz, a potem płaci się tylko czesne 300+wyżywienie 9,50/dzień. Przynajmniej tak jest w przedszkolu bursztynowy kompas.

To samo, co 30 lat temu jak mówi moja matka. Wtedy także w czarnym PRL`u trzeba było kombinować aby dostać się do wybranego przedszkola. Nic się nie zmieniło!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

popatrzyłam sobie na oferty prywatnych przedszkoli to idzie sie załamać, bo około 900 to ja nie mam żeby miesięcznie i jeszcze jakieś 300-400 wpisowego....

Witam jak mozna sie zarejestrować żeby pózniej przy składaniu wniosku mozna było sie zalogować?

dokładnie mój syn w zeszłym roku nie dostał się też do 3 -latów a w tym roku chciałam go oddac do przedszkola nr 84 na morenie i co skucha bo w tym przedszkolu w tym roku nie przyjmują do czterolatków,to jakaś paranoja...no ale przedszkola odkąd jest z nimi problem czyli od paru lat ciągle budzą emocje oraz dyskusje,trzeba niestety się z tym pogodzić,że jest jak jest i tyle,ja w zeszłym roku się denerwowałam tym wszystkim a w tym postanowiłam,że co ma być to będzie.Obserwuje ten wątek od dłuższego czasu i powiem szczerze,że same się nakręcacie...Reszte pozostawiam bez komentarza bo ja mówi przysłowie uderz w stół a nożyce się odezwą.Wszystkim starającym się w tym roku do przedszkoli życzę duuuuuuużo szcześcia:-))

Jakie to wszystko jest chore z tymi przedszkolami państwowymi. W zeszłym roku mój syn trzylatek nie dostał się do przedszkola a w tym roku nie ma grup dla czterolatków w tych przedszkolach, które wybraliśmy. Przecież nie będę go woziła daleko od domu to też kosztuje.

ja pierdyle, nawet już chciałam zamknąć mordę bo bez sensu tłumaczenie ;)

nie, nie napisałam, że NIE pracuje, i ZAŁATWIĆ zaświadczenie musi każdy z nas .. pójść do kadr i to zrobić.. ZAŁATWIĆ ...
ewentualnie się ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

witajcie
wiecie patrzylam na te statystyki i diszlam do wniosku że w gdansku nikt prawie nieposylam jak narazie 5 i 6 latkow do przedszkola bo w większości w statystykach jest 0 lub max 3 dzieci
no chyba że przez kontynuacje sie zakwalifikowały
narazie w moich typach jest oblęzenie przynajmniej 2 osoby na 1 miejsce. zobaczymy

Inne tematy z forum

Czy ktoś miał styczność z hiszpańska mucha?? (38 odpowiedzi)

JW. Działa czy nie działa??

Mole spożywcze mi się zalęgły... (25 odpowiedzi)

Wywaliłam już wszystko, mąki, kasze, cukier, ryż, wszystkie pootwierane opakowania przypraw i w...

gdzie tanie przybory szkolne i inne ? (7 odpowiedzi)

Witajcie, może ktoś orientuje się gdzie w trójmieście znajdę tanie przybory szkolne (zeszyty,...