remont

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
witam, mam mieszkanie od dewelopera zrobione juz w calosci ale chcialabym przeniesc kuchnie do d.pokoju a w kuchni zrobic sypialnie----czy znacie kogos kto tm sie zajmuje???
czy jest ktos kto wykonywal juz taki przeniesienie???
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: remont

witam,jestesmy firma zajmujaca sie kompleksowymi remontami i wykonywalismy juz takie przeniesienia.udzielenie informacji w kwestii sposobu wykonania i kosztow po obejrzeniu na miejscu.w razie zainteresowania prosze o kontakt 508628415

remonty kompleksowo 511 159 159

WITAM

nasza firma zajmuje się kompleksowo takimi rzeczami(obecnie właśnie robimy nowe mieszkanie przy ul myśliwskiej,do zobaczenia i ocenienia efektu i jakości można przyjechać od poniedziałku do soboty i sprawdzić osobiście).Niewiele firm ma odwagę zaprosić potencjalnego klienta w celu obejrzenia efektów i jakości wykonywanej usługi,dodam jeszcze,że w/w mieszkanie jest robione według aranżacji naszej firmy.Zapraszam do współpracy i pozdrawiam.TEL 797-414-900 TOMEK.

witam
prosze o kontakt ,
darmowa wycena ,
zapraszam
http://pro-mk.pl/
512929684

Witam, zajmujemy się kompleksowymi remontami i z chęcią podejmiemy się tego zlecenia. Oferujemy atrakcyjne ceny. Proszę kontakt pod numerem telefonu 518 127 734 w celu ustalenia szczegółów.

Witam
Jesteśmy firmą remontowo budowlaną bardzo chętnie podejmiemy sie zlecenia. Proszę o kontakt 667-453-741 gold-line@wp.pl

Jeżeli chodzi o remonty, z całego serca mogę polecić firmę (niestety nazwy nie pamiętam) - 2 Panów, "złote rączki", którzy zajmują się tego typu usługami. Właśnie zakończyli remont mojego mieszkania i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim wykonują pracę szybko i sprawnie, są bardzo symapatyczni i pomysłowi (przy okazji naprawili wszystkie domowe usterki), również w kwestii wyceny można się z nimi dogadać. Gdyby więc była Pani zainteresowana, podaję nr do p.Jacka: 510 642 002. Pozdrawiam :)

Inne tematy z forum

Leśna Dolina (66 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Kusocińskiego (23 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Puenta Morena (4 odpowiedzi)

Lokalizacja Puenta Morena zapewnia wygodę codziennego życia – w zasięgu spaceru znajdują się...