Aleksandra Halagiera - opinia (1) Jaka jest Pracownia Projektowo-krawiecka Emwudesign Małgorzata... Aleksandra Halagiera Suknia ślubna (1) Pani Małgorzata stworzyła dla mnie piękną suknię ślubną, czułam się w niej... Marta Niezwykła pracownia! (1) Panią Małgosię poznałyśmy przy okazji realizacji kostiumów do gali operowej.... Joanna
Najpiękniejsza suknia ślubna, jaką można sobie wymarzyć! (1) Mogłabym pisać o jakości tkanin, dodatków i precyzji wykonania mojej sukni... Anna Rewelacja :) (1) Na studio Pani Małgorzaty trafiłam przypadkiem w czasie poszukiwań swojej... Hanna Suknia Ślubna (1) Pani Małgosia to wyjątkowa osoba ! Jest prawdziwą profesjonalistką ,... Izabella Suknia ślubna (1) Dzięki Małgosi w dniu mojego ślubu czułam się jak gwiazda. Moja suknia... Pola Spódnica z żakardu - oryginalny projekt (1) Piękna, niepowtarzalna, pełna barw spódnica. Projekt wykonany z dbałością o... Ewa Piotrowska Pronovias sie schowal do kąta.. (1) Gratuluje efektow: "wow" "olsnienia" "na bogato" "przepychu" "blysku"... Katarzyna Kreacje na 40-tke (1) Gosia powiedziała ze muszę mieć sukienkę jak żona Hollywood Marta Wyjątkowa, ciążowa suknia ślubna (1) Pracownia Pani Małgosi to wyjątkowe miejsce. Zgłosiłam się do niej dwa... Aga Suknia ślubna (1) Gorąco polecam Panią Małgosię i jej usługi :) Nie jestem łatwą klientką, a... Kamila Suknia na wesele (1) Cieszę się że poznałam panią Gosię.Byłam zagubiona w wyborze materiału i... Dorota Wymarzona suknia ślubna!!!!! (1) Długo szukałam sukni ślubnej, prześledziłam dziesiątki stron internetowych,... Joanna Sukienka (1) Miałam szyta sukienkę na miare. I jestem bardzo zadowolona z usługi. Sukienka... Paulina Polecam, fantastyczne miejsce (1) Gorąco polecam, zarówno warsztaty i samą pracownię. Mała grupa,dzięki temu... Joanna Kurs szycia (1) Polecam kursy szycia w Emwudesign. Po sześciu godzinach kursu wyszłam z... Joanna kurs szycia (1) W sobotę odbyłam kurs w pracowni Małgorzaty Wasik, jestem bardzo zadowolona z... Ela Suknia ślubna :) (1) Serdecznie polecam Panią Gosię! Wykonała dla mnie przepiękny projekt sukni... Agata Gorąco polecam. (1) Gorąco polecam. Pani Małgosia Wasik uszyła dla mnie piękną kreacje na... Magda