endokrynolog

Hej znacie dobrego endokrynologa na fundusz??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: endokrynolog

Z tym może być problem. Lekarz może się znajdzie, ale terminy na NFZ są strasznie długie. Kolejki są ok. pół roku do roku nawet.

Mogę Ci polecić swoją doktor. Przyjmuje w prywatnej przychodni na Żabiance, w Endomedzie, dr Lizakowska-Kmieć. Koszt wizyty ok. 120zł, terminy max tydzień.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: endokrynolog

Popieram post koleżanki powyżej. Ciężko o wizytę na nfz. To czas oczekiwania nawet do 2 lat:/ Ja polecam moją dr. Krystyna Suchecka- Rachoń, przyjmuje w Gdyni w Sea Towers. Koszt wizyty co prawda 150 zł ale naprawdę to lekarz który zna się na tym co robi. Patrzy na człowieka kompleksowo a nie tylko patrzy na winiki badań. Łączy różne fakty, zadaje dużo pytań aby dobrze rozpoznać chorobę. Ja chodzę do niej już raz na pół roku, bo zna moją chorobę i robie tylko wyniki tsh tarczycy i konsultuje je tylko telefonicznie z dr. a ona i tak zawsze wypisuje mi leki na pół roku. więc na przestrzeni pół roku koszt 150 zł nie wydaje się już tak duży. To właśnie ta lekarz wyprowadziła mnie z podbramkowej sytuacji jak byłam już strzępkiem człowieka przez moją chorobę tarczycy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Dr Krystyna Przybyłowska reumatolog prosze o opinie (9 odpowiedzi)

Witam, proszę o opinie o dr Przybyłowskiej reumatolog, czy to dobry lekarz? Daje skierowania na...

Szpital Copernicus Gdańsk - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Witam co sadzicie o oddziałach?,obsłudze? w Szpitalu Copernicus?dawny(Wojewódzki)Oddziałach...

Jaki żel intymny polecicie? (4 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki najlepszy żel intymny polecicie? Polecajcie tutaj zarowno żele poprawiające...