[erowery] Moze kogos to zainteresuje.

Zapraszam na forum rowerowe, do rozmow okolorowerowych i nie tylko. Super forum na ktorym na pewno znajdziesz cos dla siebie.

http://www.e-rowery.com <--- TU jest adres.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: [erowery] Moze kogos to zainteresuje.

Super forum. wkoncu znalazlem cos w internecie gdzie jest wszystko na jednym miescu i ladnie poukladane. Bez zadnego smietnika i chaosu. Polecam w imieniu admina forum !!!!

Do bani to forum!!! sami moderatorzy ktorzy nie maja pojecia o rowerach!!
I po drugie co to za odpowiadanie na posty samemu sobie?

Brawo Zooms za szybka reakcje. W ciagu minuty odczytales wiadomosc Solution, przegladnales forum i podzieliles sie wrazeniami. Twoja wypowiedz wydaje mi sie bardzo wiarygodna ;)

buehehehehe :)))))))))))))))

a tak w ogóle to warto by było zrobić jakieś porządne forum rowerowe w phpbb gdzie pisali by jacyś zawodnicy i ludzie w temacie ... gdzie znaleźć by można bylo DOBRE porady a nie na chybił trafił ;)

hmmm... tylko do tego byłby potrzebny płatny serwer ;)... spróbuje coś pokombinować.. co wy o tym myślicie ???

przewaga phpbb jest taka że wszystko ładnie wygląda, jest od cholery opcji, no i jak dla mnie najpraktyczniejsze -> powiadamiania na email o odpowiedzi w poście ;)

czekam na opinie na temat powstania czegoś takiego :D

po co nam nowe forum? takie z obrazkami, bajerami i powiadamiaczem jest np. na bikeworld, dyskusje.pl , poszukaj w googlach. Ilosc bajerow do załadowania wcale nie rpzyciagnie zawodnikow i fachmenow.

mi sie podoba forum 3 miasta bo skupia lokalnych bikerow, traktuje o miejscach i wydarzeniach z ktorymi mam stycznosc, jest proste i przejzyste :P

Inne tematy z forum

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...