ewa minge - DD tvn...

wiem że to beznadziejny powód do zakładania wątku ale co ta kobieta z sobą zrobiła....chodzący implant...taka ładna była, taką miala oryginalną urodę a tera wygląda jak straszydło !! potówr...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: ewa minge - DD tvn...

o szkoda że mnie w domu nie ma :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ide do sklepu, jak wrócę to znajdę coś w necie...idzie w ślady tej kobety kot, wielkie implanty policzków, oczy skosne i sztuczne usta...bardzo źle jak dla mnie wygląda, z zawsze ją za bardzo ładną i oryginalną uznawałam...

bo była ładna -noie wiem jak teraz wyglada ale nienawidze implantów i sztuczności -zwłaszcza na twarzy

no wlasnie ja tez na nia dziaij spojrzalam co ona z siebie zrobilam potworek:)

no i co z tego? jej twarz jej sprawa.

Maua_mama jasne ze jej sprawa co robi ze swojim ciałem ale jako osoba publiczna musi liczyć sie z krytyką na swój temat .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mimo wszystko bardziej mnie interesuje jej dorobek projektantki niż co robi z twarzą - co też ma pewnie gdzieś swoje źródło.
Oraz czemu osoba publiczna musi być narażona na krytykę? Tylko dlatego,że jesteśmy anonimowi to możemy kogoś obrzucić błotem? Tyle z takiego krytykowania powstaje kwasu i jadu, że czasem zdrowiej jest patrzyć na ludzi mnie powierzchownie.

dokladnie, większośc tematów na które dyskutujemy można tak podsumowac przecież - to nie o to chodzi...bo sama myślałam zeby sobie powieki zorbic, bo mi opadaja i wygladam jak ciągle zmęczona ale teraz to już sama nie wiem...strasznie sztucznie wyglądała jak nie ona !!

http://www.pomponik.pl/plotki/news-ewa-minge-o-operacjach-plastycznych,nId,377978

Mi się podobały jej oczy,takie fajne kocie. Mój mąż zawsze ją określał jednym słowem - maszkaron

najlepsze jest to ze ona sie nie przyznaje do zadnej operacji.A widac twarz,cycki...

no pewnie ze od razu widac implanty w policzkach...

Inne tematy z forum

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...