rewelacja
Witam wszystkich rodziców. Do tego przedszkola mój syn chodzi już dwa lata. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru. Personel przedszkola jest zawsze uśmiechnięty i ciepło nastawiony do dzieci i rodziców. Cena za czesne jest dość wysoka, ale adekwatna do opieki i oferty - logopeda, psycholog, angielski, rytmika, koncerty itd.. Dzieci codziennie wychodzą na dwór, na plac zabaw, który jest tuż przy przedszkolu. No i jeszcze jeden atut, to godziny pracy przedszkola. Dla mnie to bardzo ważne, bo spokojnie po pracy zdążę odebrać syna. Uwielbiamy chodzić do Smykowa.
Fakt,że ostatnio zmieniła się dyrekcja i część personelu, a czesne zostało podniesione, a raczej wyrównane, bo jak się okazuje, to w 2011 roku każdy płacił inaczej, w zależności od pokrewieństwa lub stopnia zażyłości z ówczesną dyrektorką. Aktualne zmiany są bardzo dobre i doskonale prognozują na przyszłość. Ja mojego syna zostawiam w tym przedszkolu, a za rok dołączy do niego siostra. Z całego serca polecam.
Fakt,że ostatnio zmieniła się dyrekcja i część personelu, a czesne zostało podniesione, a raczej wyrównane, bo jak się okazuje, to w 2011 roku każdy płacił inaczej, w zależności od pokrewieństwa lub stopnia zażyłości z ówczesną dyrektorką. Aktualne zmiany są bardzo dobre i doskonale prognozują na przyszłość. Ja mojego syna zostawiam w tym przedszkolu, a za rok dołączy do niego siostra. Z całego serca polecam.