zakupiłem drzwi do swojego mieszkanie w Drefamecie. Wszystko było dobrze do momentu montażu drzwi. Najpierw przekładali wizytę, nie dojechali na umówioną godzinę. I kiedy wkońcu umówiłem się z nimi na 18 to przyjechali o 20ej montować drzwi. Bardzo im się spieszyło, drzwi zamontowali do 23ej. Nie podpisałem im przyjęcia montażu bo patrzyłem jak to montowali i ogarneło mnie przerażenie. Takiej fuszerki dawno nie widziałem. Poczekalem do rana, zdjełem deski rozpierające i okazało się, że drzwi się nie zamykają. Ogólnie w każdej był jakiś bubel. Panowie jeszcze 3 razy przyjeżdżal ipoprawiać i prosili żebym podpisał im przyjęcie usługi montażu bo nie dostaną od drefametu kasy. Wkońcu podpisałem ale do dnia dzisiejszego żałuję bardzo, że to zrobiłem. A to ościerznica się wypaczyła a nie dawno spadły mi drzwi bo zawias był wadliwie zamontowany i oczywiście już reklamacja nie obowiązuje. Jeśli chce się być firmą na wysokim poziomie świadczenia usług to nie wystarczy zatrudnić miłe panie w sklepie ale przede wszystkim trzeba zlecać montaż sprawdzonym firmą a nie partaczom!