firma ABM Trójmiasto

czy KTOŚ słyszał coś o tej firmie? mieści się na ul. Sienkiewicza 8. Byłam tam bo ogłaszali casting dla dzieci.okazało się że zamiast na godz.13 jak było w ogłoszeniu,pani poinformowała mnie (nawet nie patrząc na mnie)że casting przeniesiono na14.poza tym miejsce firmy to STARA kamienica,obskurna klatka schodowa i niemiły personel który nie mówi nawet DZIEŃ DOBRY!!rezultat- wyszłam z płaczącą z żalu córeczką-szkoda było mi czasu i mojego zawiedzionego dziecka.PS-PISZE ŻE BEZ KOSZTÓW A ZA ZDIĘCIA 30 ZŁ!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: firma ABM Trójmiasto

ja jestem bardzo zadowolona z ich pracy, jestem statystką od jakiegoś czasu i to, ze zdjęcia się przesuwają to nie wina osób tam pracujących. Co z tego, ze klatka schodowa jest obdrapana? Przecież w niejednym bloku jest jeszcze gorzej, a to w końcu nie świadczy o tym kto tam mieszka, czy wynajmuje lokal na studio. To wina zarządcy budynku, a z tego co wiem, ABM nim nie jest.
Pierwszy raz słyszę, że personel jest niemiły, bo każdy kto tam był mówi, że są super, ja poza tym mam takie samo zdanie. Jak ktoś jest miły, to druga osoba nie ma powodu, żeby zachowywać się inaczej.
A skoro córce tak zależało, to trzeba było poczekać, na planie czeka się czasem po kilka godzin na ujęcie, więc 1h nie robi aż takiej różnicy w tym momencie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja tez kiedys statystowalam i tez nie bylo problemow kase dostalam co prawda po jakis 3 tyg ale uprzedzali ze tyle to potrwa,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jedyna firma której mógłbym wystawić wzorową ocenę. Z personelem też nigdy nie miałem żadnych problemów, zawsze było miło i sympatycznie. A te 30 zł o których Pani pisze, no cóż ja też musiałem parę lat temu tyle zapłacić. Za to wspomnienia z planów filmowych bezcenne :) Może to pani zbyt wiele oczekiwała ? Czasem tak jest że personel jest zabiegany więc następnym razem niech Pani będzie bardziej wyrozumiała i bardziej cierpliwa. Naprawdę warto. Życzę powodzenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"ABM Trójmiasto szuka kobiet do filmu ''Wałęsa''"
Na oficjalnej stronie(trojmiasto@studioabm.com.pl) jest inny adres mailowy niż w tym ogłoszeniu(abm.1@wp.pl). Co sądzicie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sądzimy, ze mają dwa adresy, żeby nie zapychać zbytnio tylko jednej skrzynki. Proste :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

z tego co się orientuję to Studio Trójmiasto jest spółką córką ABM, nie będę spekulować dlaczego, ale wydzieliło się jakiś czas temu z ABM Trójmiasto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ta wspaniała firma ma w zwyczaju dawać do podpisania statystom umowę tylko w jednym egzemplarzu? Bo właśnie tak się dziwnie dzieje przy produkcji Wałęsy. Na jakiej podstawie później można dochodzić swoich roszczeń?

idziesz do nich do siedzimy i robisz sobie ksero, a uprzedzajac kolejne pytanie, kasę za wałęsę możesz dostać lipiec/sierpień, w zależnosci kiedy dostaną pieniądze od realizatorów filmu.

Inne tematy z forum

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...