fotowoltaika

Dzień dobry. Mam pytanie do użytkowników instalacji z Bojana. Czy możecie polecić firmę która montowała u Was instalacje? Chodzi mi o sprawdzony kontakt. Dziękuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fotowoltaika

4eco

Firma z Kielc działa na północy?

Mają oddziały w całej Polsce. Bardzo udana współpraca z p. Franciszkiem. Sprawna pomoc przy kredycie, więc nie musiałam tracić czasu na szukanie odpowiedniego banku. Panele 25 lat gwarancji. No i długo działają na rynku, a bałam się firmy z małym doświadczeniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kolego, wnioskując po adresie IP to korespondujesz sam ze sobą. Jak chcesz zamieszczać reklamę, zrób to w normalny sposób.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nick Ja to ta sama osoba, która odpowiedziała na zadane pytanie. Jestem zadowolonym klientem tej firmy, nie doszukuj się niczego więcej, czytaj ze zrozumieniem. Było pytanie o pomoc, jest odpowiedź z uzasadnieniem. Możesz polecić firmę, z której być może ty jesteś zadowolony.

Dziękuje za informacje.

Muszę sprostować po czasie informację odnośnie przedstawiciela. Za wcześnie pochwaliłem p. Franciszka z 4eco. Po podpisaniu umowy przestał odbierać telefony, wiele naobiecywał i na obietnicach skończył. Zostaliśmy sami z jego błędnym decyzjami, co przedłużyło zakończenie i podłączenie licznika. Firma ma świetnego podwykonawcę, który montuje panele i koryguje wszystkie błędy przedstawiciela handlowego. Ph
w projekcie część paneli skierował na zachód, a podwykonawca na szczęście zmienił na południe, gdzie jest najlepsze nasłonecznienie. Reasumując 4co tak, bardzo dobrej jakości panele, ale nieprofesjonalny ph F M.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje za informacje.

Ja jestem zachwycony http://volupte.pl/gdzie-szukac-projektanta-farmy-fotowoltaicznej/ świetna inwestycja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie polecam

Ostatnio po Bojanie łaziło dwóch nachalnych typków wciskać panele. Po ich wizycie odechciało mi się współpracy z jakąkolwiek firmą montującą panele. Bezczelni nie rozumieli argumentu, że nie jestem zainteresowany

Źle podszedłeś do sprawy .Trzeba było wziąć jakiś argument w swoje ręce , wtedy by dotarło .

Naprawdę warto http://www.speleofan.pl/programy-rozwoju-farm-fotowoltaicznych/ sporo oszczędzisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprawdź http://www.speleofan.pl/programy-rozwoju-farm-fotowoltaicznych-2/ moim zdaniem to świetna oferta.

A co jeżeli ja chce zamontować na moim dachu, a mój sąsiad z bliźniaka nie chce? (Dach mamy wspólny)

Jest wiele firm, które oferują instalację fotowoltaiki, to często firmy, które świadczą szereg usług związanych z elektromobilnością i budują m.in. stacje do ładowania elektryków. Tutaj: https://dabrowski24.pl/20221230358722/kto-montuje-stacje-ladowania-samochodow-elektrycznych-na-slasku możesz zobaczyć jakie firmy zajmują się montażem stacji ładowania samochodów elektrycznych, co prawda to jest na śląsku, ale wiele z tych firm działa na całą Polskę ^^

Inne tematy z forum

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (7 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...