Zapraszam do STUDIA FRYZUR ELŻBIETA PNIEWSKA, od czterech lat specjalizujemy się w upięciach ślubnych, dwa razy brałyśmy udział w Targach, dojeżdżamy do domu, jest mozliwość uczesania gości weselnych.
studio-fryzur.com
10
Re: fryzjer na ślub
~Elżbieta Pniewska
(11 lat temu)
Od 4 lat czeszemy przyszłe Panny Młode. Dojeżdżamy również do domu klienta, zapraszamy na naszą stronę i FB.
01
~maria
(9 lat temu)
ja polecam panią D. Super dziewczyna robi cuda na glowie i to wcale nie za drogo. mam tylko email: doti_86@wp.pl
40
~maria
(9 lat temu)
Pani Dorotka dojezdza do domku ;-)
30
~Aneta
(9 lat temu)
Pani Dorotka czesala mnie i mame. Bylysmy bardzo zadowolone. Dojechala na czas do domu i zrobila identyczny fryz jak robila probnie. Po nas jechala do kolejnych dziewczyn. Ma duzo zlecen ale stara sie kazdej pani pomoc, nawet kiedy ciezko z czasem. Ja znalazlam ja na ostatnia chiwle.Polecam.
20
~AA
(9 lat temu)
Polecam!
20
~Wiolka
(9 lat temu)
Ja tez jestem zadowolona. Mialam fajne upiecie z warkocza dobieranego z lokami wyciagnietymi. Swiadkowa miala upiegie asymetryczne z podwinietym bokiem i koczkiem z boku. Pozdrawiam przyszle mezatki.
20
~Ewa
(9 lat temu)
Ja mam ślub 25.07. i zapisałam się do Sensual Spa w Sopocie - byłam już na próbnym czesaniu u p. Dorotki i wyszło super! A ceny mają bardzo normalne. :)
00
~Martyna
(9 lat temu)
z własnego doświadczenia mogę polecić hairstyle by doris - czesała mnie moją siostrzyczkę i mamę do ślubu 29.08.15 i byłyśmy bardzo zadowolone a fryzurki trzymała się jeszcze przez całe poprawiny
50
~KAROLINA
(7 lat temu)
Polecam :-*
00
koliberek1990
(7 lat temu)
Studio Najss we Wrzeszczu. Niestety nie mają strony www, a jedynie facebooka.
10
~poslubiona
(7 lat temu)
Sprawdzona przeze mnie: Aleksandra Czerwińska
Sprawdzony przez koleżanki: Andrzej Jodełko