fryzjer na ślub

Temat dostępny też na forum: Wesele
czy ktoś może mi polecić jakiś salon, ewentualnie fryzjerkę.... w Gdańsku
proszę o informację
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjer na ślub

ja polecam Andrzeja Jodełko z Wrzeszcza.

image

image

Dla mnie to mistrz ;) stosuje sie do sugestii, jednoczenie ma swoją własną wizję, a do tego fryzura trzyma się super do samego rana.

Dobre opinie widziałam na forum, że ma także Aleksandra Czerwińska czy jakoś tak :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również polecam Andrzeja Jodełko. Widziałam fryzury w jego wykonaniu na żywo u Panien Młodych, naprawdę misterna robota.

Czy Pan Andrzej czesze w domu? Tez szukam fryzjerki/a ale zalezy mi na tym by przyjechał do domu.

z tego co wiem, to tylko w salonie, ale moze cos sie zmienilo - trzeba by sie zapytac :)

Witam :-)

wykonuję makijaże i upięcia ślubne z dojazdem do domu, mam jeszcze wolne terminy

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/makijaz-i-fryzura-slubne-okolicznosciowe-ogl6301535.html

http://www.facebook.com/MUA.dreambeauty

zapraszam!

Zapraszam do STUDIA FRYZUR ELŻBIETA PNIEWSKA, od czterech lat specjalizujemy się w upięciach ślubnych, dwa razy brałyśmy udział w Targach, dojeżdżamy do domu, jest mozliwość uczesania gości weselnych.
studio-fryzur.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od 4 lat czeszemy przyszłe Panny Młode. Dojeżdżamy również do domu klienta, zapraszamy na naszą stronę i FB.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja polecam panią D. Super dziewczyna robi cuda na glowie i to wcale nie za drogo. mam tylko email: doti_86@wp.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Dorotka dojezdza do domku ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Dorotka czesala mnie i mame. Bylysmy bardzo zadowolone. Dojechala na czas do domu i zrobila identyczny fryz jak robila probnie. Po nas jechala do kolejnych dziewczyn. Ma duzo zlecen ale stara sie kazdej pani pomoc, nawet kiedy ciezko z czasem. Ja znalazlam ja na ostatnia chiwle.Polecam.

Polecam!

Ja tez jestem zadowolona. Mialam fajne upiecie z warkocza dobieranego z lokami wyciagnietymi. Swiadkowa miala upiegie asymetryczne z podwinietym bokiem i koczkiem z boku. Pozdrawiam przyszle mezatki.

Ja mam ślub 25.07. i zapisałam się do Sensual Spa w Sopocie - byłam już na próbnym czesaniu u p. Dorotki i wyszło super! A ceny mają bardzo normalne. :)

z własnego doświadczenia mogę polecić hairstyle by doris - czesała mnie moją siostrzyczkę i mamę do ślubu 29.08.15 i byłyśmy bardzo zadowolone a fryzurki trzymała się jeszcze przez całe poprawiny
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam :-*

Studio Najss we Wrzeszczu. Niestety nie mają strony www, a jedynie facebooka.

Sprawdzona przeze mnie: Aleksandra Czerwińska
Sprawdzony przez koleżanki: Andrzej Jodełko

Polecamy :)

Inne tematy z forum

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?