fryzjer

witam mieszkam od niedawna w Baninie potrzebuję informacji odnośnie fryzjera w Pępowie przy sklepie (reklama jest przy ul. Lipowej), czy polecacie ten salon? czy są inne salony w Pępowie? opinie nt. banińskich już poznałam na tamtejszym forum. proszę o informację, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjer

niewiem gdzie znajduje sie reklama.... ale w pępowie sa dwa salony fryzjersko- kosmetyczne. Jeden na krzyżówce żukowo banino 'GOSIA' i jeden koło delikatesów ;Justynka' salon nazywa się tiffi. i bardzo polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziękuję za odpowiedź ale już skorzystałam z usług w Baninie.
A pytałam o ten przy sklepie jak się w stronę Leźna jedzie.

na leżno ale z jakiej strony..ody 2 salony są na ulicy Gdańskej. Droga prowadzi do leźna:)

mam pytanie co do salonu w pępowie gosia czy ktos korzystał z tego salonu jaka jakosc i ceny

ceny są spoko, ale farba troche za szybko schodzi

ceny spoko ale jak wygląda fryzura czu doradza cos i jak tam wchodzi sie z miejsca czy telefonicznoe

trzeba się umawiać, tylko mężczyźni mogą się załapać "z marszu"

Ja polecam " tiffi" obok delikatesów Justynka. 100 % zadowolenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja polecam dla mezczyzn salon gosia niezła atmosfera idzie sse pogadac na rozne tematy ciekawe wszystkie informacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie polecam fryzjera na rondzie Salon Urody MB.
Prosiłam o prosty kok.
Fryzjerka numer 1 przy suszeniu wciągneła mi włosy w suszarkę i nie mogła ich z tamtąd wyciągnąć.
Fryzjerka numer 1 stwierdziła, że nie ma talentu do damskich upięć i przekazała mnie Fryzjerce numer 2 która spieła mi włosy całkowicie inaczej niż chciałam, na wierzchu były widoczne wsuwki ;/ gdzie powinna je tak wpiąć żeby nie było ich widać.
Sama poprawiałam sobie fryzurę jeszcze na fotelu, juz nie chciałam żeby fryzjerka dalej mi je układała.
Kiedy zapytałam Ile płacę fryzjerka odpowiedziała mi 70zł!!!!!
Za co? Byłam w szoku! Nadal jestem!!!
Zapłaciłam i wiem, że juz nigdy tam nie wrócę i odradzę wszystkim ten salon. No chyba że zmienią się Fryzjerki albo udoskonalą technikę.
Przykładowo za farbowanie grubych długich włosów w renomowanym salonie w Kartuzach zapłaciłam 80zł wiec coś tu jest z tym salonem nie tak skoro ma tak Bardzooo drogi cennik. Klientów nie bedziecie mieli za takie pieniądze!!!!!
Salon za to bardzo ładny, a szkoda bo to piękna wizytówka.
Moja opinia NEGATYWNA
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0